Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Fotografie


21: Fotograf botez

Botezul este un nou inceput, fotografiaza-l! Fotograf de botez pentru evenimentul tau. Oferim servicii foto si video la botez.

22: Fotografi nunta in Bucuresti

Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dumneavoastra. Fotografiile sunt expresive iar filmarea se face Full HD.

23: Fotografi nunta Bucuresti

Fotografi de nunta si cameramani din Bucuresti ofera servicii foto si video la cununia dvs. Fotografiile sunt expresive iar montajul este Full HD. Suntem bucurosi sa va fim alaturi la nunta si sa va surprindem emotiile in imagini.

24: Fotografi nunta

FotoNunti.com - Fotografi si cameramani pentru nunta in Bucuresti.


25: “Minute de fotografie”, prima emisiune de fotografie de pe Youtube.com

Bucuresti, 16 noiembrie 2010 - Banda Foto lanseaza “Minute de fotografie”, prima emisiune despre fotografie din Romania difuzata pe canalul media Youtube.com, in fiecare zi de marti.

26: Fotografii pentru reclame, promovare sau prezentarea firmei dvs.

Peste 8 mil. de fotografii din intreaga lume cu Royalty Free licente la cele mai bune preturi

27: Fotografii cu Royalty Free licente.

Fotografii ieftine cu licenta pentru promovare si reclame web.

28: Science is fun! - noua tema a concursului de fotografie

Liga Studentilor Electronisti in parteneriat cu ASUR lanseaza o noua editie a concursului on-line de fotografie, tema noii competitii fiind "Science is fun!". Sponsorul concursului este compania System Plus SRL.

29: Foto: Cel mai puternic obiectiv Telephoto cu focala fixa din lume scos la vanzare pe eBay

Canon 5200mm F14 SLR DSLR Lens in valoare de 45.000$ este acelaşi Canon 5200mm care a fost listat pe eBay anul trecut. Acesta este în curs de relistare deoarece nu au reusit sa finalizeze tranzactia de vanzare. Acum este repus pentru vanzare.

30: “ Dor de Eminescu” – Expozitie de Arta fotografica semnata de Daniel Faluvegi

Bucuresti, 15 ianuarie 2010 de la ora 19:00 la Centrul National de Arta; „Tinerimea Româna;” (B-dul Schitu Magureanu, nr 4, vis-à-vis de Teatrul Bulandra – Sala Izvor) in cadrul serii omagiale: „Mihai Eminescu – Vis de poet”. Fotograful Daniel Faluvegi expune fotografii cu actori ce au fost atrasi de-a lungul carierei de opera lui Mihai Eminescu. Expozitia este deschisa intre 15 si 17 ianuarie 2010 iar seara de deschidere va cuprinde un spectacol de teatru dupa un scenariu pe versuri si prozs ale poetului, invitati speciali si o conferinta interactiva. Vor fi expuse fotografii ale actorilor: Dan Puric, George Mihaita, Manuela Harabor, Ileana Stana Ionescu, Mircea Albulescu, Silviu Biris, Axel Moustache. “ Fiecare fotografie este o poezie. Nu fac altceva decat sa o recit, in stilul meu! ”, Daniel Faluvegi, fotograf. Daniel Faluvegi la numai doua luni de la expozitia intitulata “ Actorul” vine cu noi imagini ce le expune sugestiv ‘Dor de Eminescu’. De data aceasta fotografiile sunt color dand parca mai multa viata versurilor lui Eminescu. Din 2008 obiectivul artistului este focalizat pe chipul actorului. Imaginile de pe www.actorstart.ro vorbesc de la sine. Pentru aceasta ocazie a ales actori ce au un numitor comun: “Dor de Eminescu”. Va asteptam sa va alaturati tuturor celor care iubesc poezia si fotografia. Pentru mai multe informatii: http://eminescu2010.wordpress.com www.actorstart.ro


Pagina 3 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro