Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Fotografie


11: Alegerea unor fotografi de nunta profesionisti - o provocare

Informatii utile despre cum sa iti alegerea unui fotograf profesionist de nunta sau botez.

12: Cum iti alegi fotograful de nunta?

Informatii utile despre alegerea de fotografi de nunta profesionisti

13: Aparatele care ne invata sa facem fotografii

Pentru cei care doresc sa invete sa utilizeze un aparat profesional este foarte greu daca nu au parte de ajutorul necesar de la o persoana cu experienta. Acum, acest lucru este posibil prin intermediul propriului aparat. Acesta este conceput in asa fel incat sa ajute orice utilizator neexperimentat.

14: Cum alegem o camera foto dslr ?

In randurile ce urmeaza voi oferi cateva sfaturi generale care cu siguranta vor fi de ajutor celor ce doresc sa achizitioneze o camera foto dslr si nu detin prea multe informatii despre acestea

15: Poze botez Bucuresti

Trebuie sa aveti un set de poze botez cu bebelusul vostru, care sa completeze primul album foto. Pana nu demult pozele de botezuri nu erau atat de accesibile, aparatele foto erau destul de scumpe, iar angajarea unui fotograf de botez parea un lux.

16: Poze nunta Bucuresti

Garantia unor poze de nunta de neuitat consta in mai multi factori, printre care amintim unul deosebit de important, despre care nu prea se discuta: expresivitatea voastra, a mirilor. Exprimati-va fericirea si pozele de la nunta vor spune tot!

17: Fotografi nunta la Bucuresti

Alegerea unor fotografi nunta este dificila doar daca nu stiti cum sa ii diferentiati. O prima selectie se face privind portofoliul de fotografii de la nuntile la care au participat, apoi pretul fotografiilor va fi un alt criteriu, dar si caracterul fotografului de nunta.

18: Fotograf botez Bucuresti

Ce se intampla cand un fotograf botez se confrunta cu mai multe botezuri in acelasi timp la biserica? Fotografii de botez, dar si cameramanii se confrunta frecvent cu aceste tipuri de botez.

19: Poze botez

Sa alegi serviciile unui fotograf pentru botezul bebelusului tau nu inseamna un moft, peste ani iti vei aminti cu drag privind albumul cu poze.

20: Poze nunta

Clipele trec, pozele raman ! Poze nunta Bucuresti va prezinta un album foto video digital realizat de artisti fotografi si cameramani cu renume.


Pagina 2 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro