Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » Fotografie » Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru comanda unui album foto digital

Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru comanda unui album foto digital

Format PDF | Tipareste

Astazi, tot mai multa lume alege sa opereze predominant in online - aici oferta este extrem de variata, modul de comparare a optiunilor este mult mai usor iar plasarea comenzii este rapida si poate fi facuta la orice ora, din orice loc. Acelasi lucru se aplica si in zona configurarii de album e foto digitale , alese deja de profesionisti din intreaga tara. Care sunt insa etapele prin care aceste materiale sunt personalizate, comandate si livrate? Fie ca e vorba de dezvoltarea unor albume de nunta, clasice, fie de variante pentru absolventi de liceu , de gimnaziu, pentru botezuri ori alte evenimente de acest tip, procedeele preliminare sunt foarte asemanatoare. Vom prezenta un astfel de exemplu in randurile ce urmeaza. Descopera apoi oferta de albume foto de nunta personalizate Photofuji pentru a fi pre gatit pentru urmatorul sezon.

De obicei, primul pas este crearea unui cont online, pe respectivul site specializat in realizarea de albume foto digitale. Aici, ca si client, va trebui sa completam un formular cu datele noastre de identificare si de contact (nume, adresa de email etc). Dupa trimiterea sa, datele vor fi validate si contul activat. Parola va fi folosita pentru autentificare pe site, in sectiunea de configurare a albumelor. Aici exista, de obicei, trei rubrici - una pentru crearea de albume foto, inca una pentru comanda de accesorii cat si una pentru tiparirea directa a pozelor. Pentru realizarea unui album, putem alege unul din multiplele pachete de nunta - acestea includ, de obicei, un album in marime mare, clasic, doua variante in miniatura si cutia. Aici vor fi afisate dimensiunile exacte (exprimate in centimetri) si denumirea pachetului. Exista, de asemenea, si optiunea comandarii unui album simplu, in orice format (fara celelalte plusuri amintite mai sus insa). Urmatorul pas reprezinta selectia numarului de file (prestabilit este de 20) - aceasta inseamna 40 de pagini. Pentru mai multe detalii, clientii pot sa fie redirectionati catre pagina respectivului centru de prelucrari foto, unde exista numeroase informatii utile care pot clarifica si raspunde anumitor intrebari sau nedumeriri.
Etapa urmatoare e reprezentata de alegerea detaliilor legate de coperta albumului:
- textul ce va fi imprimat pe fata copertii, cat si pe spate, optional (se opteaza de obicei pentru numele mirilor si data nunti i)
- se pot adauga si colturi metalice, atat la coperta cat si la cutie
- alegerea unui singur material sau a doua variante; aici optiunile pot sa varieze de la piele ecologica la piele naturala; ar trebui ca in acest moment pe pagina sa fie afisat deja un pret pentru respectivul pachet sau album foto.
- dupa alegerea unei culori sau a doua variante, vom fi nevoiti sa incarcam fisierele de pe calculator; pentru un album vom avea nevoie de 100-110 poze.
- vorsatzt-ul este partea de legatura intre album si blocul acesteia; alegerea acestuia poate fi lasata la latitudinea studio ului sau poate fi incarcata de pe calculator; o alta optiune e reprezentata de alegerea unei nuante potrivite de catifea (de obicei cu un pret aditional)
- accesoriile - reprezinta cutia pentru albume sau mini albumele (de seo ri incluse in pret); alte optiuni sunt carcasele pentru dvd (cu fotografie ) Sumarul comenzii - aici putem schimba numarul de albume realizate, in situatia in care clientii specifica acest lucru, ori noi ca si miri dorim sa facem cadou aceste materiale si altor persoane din familia noastra. Tot aici se recapituleaza toate detaliile bifate in paginile sau pasii anteriori: formatul, numarul sau denumirea pachetului ales, numarul de file, coperta, numarul de materiale utilizate, lista de poze incarcate, vorsatzt-ul si accesoriile. Alte informatii pot sa fie plasate in rubrica de observatii, inainte de finalizarea si trimiterea comenzii. Vom primi apoi o confirmare a respectivei comenzi, pe email, in care va fi inclusa si o factura proforma cu detaliile si costul albumului si a accesoriilor.

Pe intreaga durata a acestui proces e bine sa avem deschise in paralel si paginile site-ului, spre a putea naviga printre materialele disponibile sau portofoliul deja existent acolo. Am observat astfel ca realizarea si cumpararea unui astfel de album foto nu e o misiune atat de dificila precum am crezut la inceput - pentru mai multe informatii, consultanta si pentru a gasi solutiile oferite de specialisti in ce inseamna albume foto digitale, alege www. photofuji .ro !
Despre autor

PhotoFuji Studio
www.photofuji.ro
Pentru Comenzi sau Servicii:
0371 059 697
0728 092 585
Bdl. Bucuresti nr. 44,
430013 Baia Mare,
Maramures, Romania


Despre articol
Autor: admin
Numar de vizualizari: 475
Numar de cuvinte: 713Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro