Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Fotografie


1: Acvarii care va pun imaginatia la incercare

Daca aveti o viata stresanta si plina de griji, un acvariu ar putea fi o sursa excelenta de relaxare. Multe studii au aratat ca privitul pestilor poate reduce nivelul de stres, poate scadea tensiunea arteriala si va va face sa va simtiti mai relaxat. Pe langa aceste beneficii pentru sanatate, acvariul este si un obiect inedit in casa, care va atrage cu siguranta atentia.

2: Aparate Foto Profesionale

Un cameraman de nunta isi poate achizitiona o gama foarte divesificata de camere video.Pentru a raspunde la intrebarea: Ce camere video foloseste un cameraman de nunta? am sa exemplific in primul rand categoriile cameramanilor.

3: Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru comanda unui album foto digital

Afla mai multe despre configurarea si comanda unor albume foto personalizate de nunta - etape, pasi, costuri; alege ce ti se potriveste, conform propriului tau stil.

4: Despre fotografia de botez

Taina botezului reprezinta lepadarea celui botezat de pacatul stramosesc si alaturarea lui intru Hristos si credintei crestine.

5: Despre fotografia de nunta

Experienta indelungata in fotografia de eveniment si mai ales in fotografia de nunta m-a ajutat in crearea unui portofoliu vast, dar cel mai important, in intelegerea oamenilor

6: Corectie culori in photoshop

Foarte multe poze upload-ate pe internet sunt parca fara culoare, posomorite si cu prea parca multa umbra. Deseori o fotografie buna se deosebeste fata de alta mai putin buna, prin ceea ca i s-a aplicat o corectie prin colorare, chiar daca imaginea este tot aceeasi.

7: Fotograf botez 2013

Iata ca am ajuns in fata unui nou sezon, un nou inceput pentru activitatea unui fotograf botez.

8: Fotograf botez in Bucuresti

Botezul este un nou inceput, fotografiaza-l! Fotograf de botez pentru evenimentul tau. Oferim servicii foto si video la botez.

9: Fotograf nunta Filmare nunta

Optand pentru serviciile pe care le oferim, beneficiati de experinta noastra, noi reusind sa surprindem momente inedite.

10: Fotograf Nunta

Unde putem gasi un fotograf de nunta potrivit? Putem alege un fotograf de nunta pe internet sau de la un targ de nunta. Tu cum alegi?


Pagina 1 din 4    1   2   3   4  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro