Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Filme


11: Unde poti vedea filme documentare subtitrate online

FilmeDocumentare.com este site-ul unde crește o colecție de filme documentare de excepție, din toate domeniile. Documentarele sunt gratuite, subtitrate în limba română și le poți viziona online sau le poți descărca în calculatorul tău.

12: Site-urile de filme online

Au devenit site-urile de filme online site-uri foarte cautate?

13: Spune nu cameramanilor amatori ce au puterea de a manipula.

Afla in ce mod te poti ferii de cameramanii amatori, invata cateva reguli de care trebuie sa tii cont pentru ca filmarea nuntii tale sa fie corecta. Mai nou, in zilele noastre toata lumea pune mana pe o camera video si pe un aparat de fotografiat si se duce la nunti, dar nu este atat de usor cum cred unii si nici atat de ieftin cum vad altii statutul unui operator video. Diferenta intre amatorism si profesionalism este enorma, ele fiind situate la poli opusi. Un cameraman amator mai mult de 3 planuri nu incadreaza cadrele sale, pe cand un profesionist daca va rata un plan de incadrare din cele 10 existente. (Plan Detaliu, Gros Plan, Prim-Plan Strans, Prim-Plan Clasic, Plan Mediu Strans, Plan Mediu, Plan American, Plan Intreg, Plan General, Plan al Ansamblului)

14: (500) Days of Summer (2009)

Dupa ce se pare ca ea a iesit din viata lui pentru totdeauna de data asta , Tom Hansen reflecta acum la anul petrecut impreuna cu tanara Summer Finn .In ciuda faptului ca nu iese cu nimic in evidenta iar fiecare aspect al sau este cel mult unul mediu , Summer se pare ca atrage mereu atentia barbatilor .

15: Un nou succes al Serilor Filmului German la Suceava

Pe data de 11 mai 2009, la ora 18:00, in cadrul Proiectului "Serile Filmului German", initiat de Bezirk Schwaben in colaborare cu Departamentul de Germanistica al Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, la Casa Prieteniei, a putut fi vizionata o noua productie cinematografica, “Der Untergang”, in regia lui Oliver Hirschbiegel.

16: Serile Filmului German la Suceava, continua!

„Serile Filmului German”, un proiect initiat de Bezirk Schwaben in colaborare cu Departamentul de Germanistica al Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, continua cu productia cinematografica “Der Untergang”, in regia lui Oliver Hirschbiegel, care va putea fi urmarita luni, 11 mai, ora 18.00, in incinta Casei Prieteniei, care se afla langa Muzeul de Stiinte ale Naturii Suceava.

17: Serile Filmului German la Suceava

Prima editie a “Serilor Filmului German” ofera iubitorilor de limba si cultura germana ocazia de a viziona o serie de filme germane de calitate.


Pagina 2 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro