Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

FAN SAU FANATIC?

Format PDF | Tipareste

O atentie sporita acordata vedetelor nu e intotdeauna daunatoare. Chiar si pentru fanii obsedati de "idolul" lor, urmarirea perseverenta a tuturor actiunilor sale se poate dovedi o activitate sociala utila pe care, altfel, nu ar fi avut-o. Pentru indivizii timizi, fancluburile pot actiona ca adevarate "proteze psihice". Deoarece ei comunica greu cu semenii, fancluburile le permit stabilirea unor contacte sociale pe care altfel nu le-ar fi avut. In plan psihologic, este cel mai bun element din cel mai rau. Exista si dificultati. Fanii nu pot fi impartiti in categorii: ocazionali, obisnuiti si "hartuitori". In realitate, admiratia pentru o vedeta e constanta. Dar exista cate un "hartuitor" in fiecare dintre noi. Cand admiratia depaseste anumite limite, ea poate deveni periculoasa. Initial, fanilor le place sa vorbeasca despre vedeta preferata si sa imp arta sesca cu altii impresii despre idolul lor. Ulterior, comportamentul lor se schimba. Ei incep sa se gandeasca permanent la persoana in cauza, indepartandu-se de familie si de prieteni. Si de aici si pana la un comportament obsesiv-compulsiv nu mai e decat un pas. In final, insa, putini ating sau depasesc asa numita "bariera psihica". In acest stadiu, fanul crede ca are o relatie apropiata cu vedeta favorita, persistand in ideea sa. Intrebat daca ar comite o ilegalitate daca "idolul" sau i-ar cere-o, fanul ar raspunde afirmativ fara nici o ezitare. Va invitam intre timp sa va relaxati cu cateva jocuri barbie.
Despre autor

O atentie sporita acordata vedetelor nu e intotdeauna daunatoare. Chiar si pentru fanii obsedati de "idolul" lor, urmarirea perseverenta a tuturor actiunilor sale se poate dovedi o activitate sociala utila pe care, altfel, nu ar fi avut-o. Pentru indivizii timizi, fancluburile pot actiona ca adevarate "proteze psihice". Deoarece ei comunica greu cu semenii, fancluburile le permit stabilirea unor contacte sociale pe care altfel nu le-ar fi avut. In plan psihologic, este cel mai bun element din cel mai rau.


Despre articol
Autor: kimi
Numar de vizualizari: 613
Numar de cuvinte: 233Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro