Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Celebritati


11: Breban - colaborator al securitatii?

Aura Christi Breban - colaborator al securitatii? „Alte popoare au sfinti, grecii au intelepti. S-a spus, pe drept cuvant, ca un popor nu se caracterizeaza atat prin oamenii mari pe care ii are, ci mai mult prin felul in care ii recunoaste si ii stimeaza pe acestia.” Friedrich Nietzsche

12: Ce au purtat vedetele la Golden Globes 2011

Vezi ce au purtat vedetele pe covorul rosu la a 68-a editie a Globurilor de Aur

13: Arhimede

Cel mai cunoscut matematician si inventator al Greciei antice

14: Recviem pentru Bula

Au fost si lucruri bune in comunism? Au fost, putzine dar au fost .Bula e unul dintre acestea

15: Gospodinile ale ambasadelor UE au uimit chisinauenii cu bucatele si bauturile lor traditionale.

Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md a fost alaturi cei ce opteaza pentru unirea destinelor cu UE la celebrarea Zilei Europei, la 15Mai 2010. Pentru prima data Ziua europei s-a sarbatorit in Moldova ca un eveniment de talie majora, publicul larg oferinduse posibilitatea sa cunoasca mai lesne valorile europene.

16: O poveste de vis in centrul Chisinaului!

1 Iunie-Ziua Internationala a Copilului.Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md Cum se sarbatoreste ziua copilului in R.Moldova.

17: Duminica Mare in Hotel Bella Donna

Sarbatoarea “ Duminica Mare” sau “ Rusaliile” este o sarbatoare insemnatoare pentru toti crestinii. Are o importanta cruciala pentru fiecare om deoarece doar prin credinta in Isus cel mort, inviat si inaltat putem avea viata vesnica.In Republica Moldova aceasta sarbatoare bisericeasca se sarbatoreste in fiecare casa si mai mult decit atit, fiecare ii poarta semnificatia in inima si sufletPersonalului Hotelului Bella Donna www.hotelbelladonna.md deasemenea o sarbatoresc in toata amplarea sa si conform traditiilor bisericii. Hotelul se infrumuseteaza cu flori de corovatic, care creaza o atmosfera de armonie si o mirozna imbatatoare prin finetea sa. Personalul hotelului Bella Donna www.hotelbelladonna.md incearca sa transmita semnificatia acestei sarbatori si armonia ce domina in sufletele crestinor tuturor oaspetilor sai. Caci in aceasta zi tot ice il au pe Isus il proslavesc pentru ca nu-I lasa orfani, iar ce-I ce nu sunt de partea sa au ocazia sa-l invite in vietilor lor, ca apoi sa traiasca in pocainta.

18: Sarbatoarea Martisorului in hotelul Bella Donna www.hotelbelladonna.md Moldova, Chisinau

Nici un anotimp nu este mai frumos dect primvara. In acest anotimp frumos la hotel Bella Donna se dezvaluie un aer subtil in inima personalului si a clientilor sositi aici.n multe locuri din lume acest anotimp este srbtorit n fel i chip, dar nici un festival sau srbtoare nu este mai impresionant dect mriorul din Europa de Est.In aceasta perioada,a sarbatorii de martisor,hotelul este dominat de o rapsodie de rafinament si elegant,armonie si confort,imbinate cu servicii de calitate si tehnologii de ultima ora.Intim si in acelasi timp rafinat,elegant si degajat,hotelul isi seduce clientii cu aerul confortabil si armonios,grija pentru detalii si senzatia de familiaritate.

19: Hipnoza maselor de oameni! Glumele trupei Spitalu 9 socheaza Chisinaul! Ajutor!!! Bella Donna www.hotelbelladonna.md

Trupa de stand-up comedy si parodii Spitalu 9- a dat primul concert la Chisinau. Hotelul Bella Donna www.hotelbelladonna.md a fost unul dintre sponsorii acestui eveniment . Hotelul www.hotelbelladonna.md a cazat cei 5 membri ai trupei

20: duminica mare in Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md Moldova Chisinau

Sarbatoarea Duminica Mare sau Rusaliile este o sarbatoare insemnatoare pentru toti crestinii. Are o importanta cruciala pentru fiecare om deoarece doar prin credinta in Isus cel mort, inviat si inaltat putem avea viata vesnica.In Republica Moldova aceasta sarbatoare bisericeasca se sarbatoreste in fiecare casa si mai mult decit atit, fiecare ii poarta semnificatia in inima si suflet.


Pagina 2 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro