Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Celebritati


1: Ideea Europeana lanseaza Galeria Artistilor: www.galeriaartistilor.ro

Ideea Europeana lanseaza Galeria Artistilor: www.galeriaartistilor.ro

2: Sun Plaza e destinatie pentru ziua ei!

Primavara a sosit la Sun Plaza Shopping Center si, odata cu ea, surprizele pentru rasfatatele acestei luni. Pentru a le sarbatori asa cum se cuvine, centrul comercial din sudul Capitalei le-a pregatit doamnelor si domnisoarelor un cadou inedit.

3: Stand Up Comedy Bucuresti Duminica Intrarea Libera St. Patrick Centrul Vechi

Va asteaptam in fiecare duminica la un super show de STAND UP COMEDY. Urmatorul Spectacol Duminica 28 Octombrie de la ora 21 in St. Patrick Pub

4: Stand Up Comedy Bucuresti Joi Caffe DaMask

In fiecare Joi ne vedem la Stand Up Comedy in Caffe Da'Mask (Str.Maior Ionescu Atanase nr.60) incepand cu ora 20:00. Strange-ti gasca si suna sa rezervi locuri la : 0744.914.007

5: FAN SAU FANATIC?

O atentie sporita acordata vedetelor nu e intotdeauna daunatoare. Chiar si pentru fanii obsedati de "idolul" lor, urmarirea perseverenta a tuturor actiunilor sale se poate dovedi o activitate sociala utila pe care, altfel, nu ar fi avut-o. Pentru indivizii timizi, fancluburile pot actiona ca adevarate "proteze psihice". Deoarece ei comunica greu cu semenii, fancluburile le permit stabilirea unor contacte sociale pe care altfel nu le-ar fi avut. In plan psihologic, este cel mai bun element din cel mai rau.

6: Vedetele, "drogul" fanilor

De la covorul rosu pe care calca la ceremonia de inmanare a Oscarurilor si pana la articolele din tabloide ce-i au protagonisti, atractia exercitata de vedete asupra fanilor poate fi intalnita pretutindeni, transformandu-se intr-o adevarata fixatie. VEDETA-DROG. Potrivit psihologilor americani, fenomenul e normal. Oamenii sunt fiinte caracterizate prin stabilirea unor relatii sociale. Ei au aparut, au evoluat si traiesc in cadrul unei societati in care elitele sunt urmarite cu atentie.

7: Marius Baldovin vorbeste despre scandalul Cristinei Boboaca si Primarul din Butimanu

Marius Baldovin vorbeste despre scandalul Cristinei Boboaca si Primarul din Butimanu

8: Celebra Cristina Boboaca se transforma in Teresa Tina

Celebra Cristina Boboaca se transforma in Teresa Tina

9: Top 10 escroci celebri- Partea a II-a

Soapy Smith (nascut Jefferson Randolph Smith) a fost un escroc american si gangster care a avut un rol important in crima organizata din Denver, Colorado, Creede si Skagway, Alaska din 1879 in 1898.

10: Top 10 escroci celebri- Partea I

Un escroc este o persoana care induce in eroare alte persoane, in general pentru castiguri financiare personale. In istoria recenta exista un numar de escroci care au uimit cu modul in care i-au pacalit pe oameni. Aceasta este lista celor mai faimosi escroci din istoria recenta.


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro