Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Arta: Lista de subcategorii


Celebritati
Filme
Fotografie
Muzica
Poezie

Articole Arta


51: TV Online Romania ?

TV Online gratis din Romania?ce?unde?cum?ooau doar pe rotvlive.com ,super tare

52: Rodica Popescu Bitanescu pune in scena o noua comedie romantica de exceptie “VIATA DE CIMITIR”

Este cunoscut deja faptul ca cele doua piese de teatru “Cinci femei de tranzitie” si “Inca-i Bine”, scrise si regizate de mult indragita actrita Rodica Popescu Bitanescu, au inregistrat un succes uluitor inca de la primele reprezentatii, continuand la cererea publicului, si astazi sa se joace cu casa inchisa. În acest sezon, insa, Agentia Vreau Bilet si Rodica Popescu Bitanescu propun iubitorilor de teatru o noua productie, cea de-a treia comedie romantica de exceptie intitulata sugestiv -“ Viata de cimitir”. Premiera acesteia va avea loc in data de 4 Octombrie la Palatul National al Copiilor , incepand cu ora 19:30.

53: Locuri de vizitat in Moldova

Republica Moldova se poate mindri cu faptul ca are ce arata celor din jur. Pe linga o societate calda si primitoare, sunteti invitati sa vizitati cele mai frumoase locuri.. printre acestea se numara Cetatea Soroca, Beciul de vinuri de la Cricova, Orheiul Vechi etc.

54: Margele de lampa

Margele de lampa se realizeaza prin topirea sticlei colorate sau clara, opaca sau transparenta in flacara unui arzator/lampa de gaz (propan, butan, MAPgas etc) care se infasoara pe o tija metalica, care in prealabil este acoperita cu o argila care impiedica ca sticla incinsa sa se lipeasca de tija. Prin efectul gravitatiei, al fortei centrifuge si al uneltelor metalice de modelare se formeaza o margica de sticla.

55: Libracadabra 10

O creatură simpatică s-a aciuat la mine n suflet. Am aflat mai trziu, umblnd cu ea prin tot felul de medii elevate, că se numeşte NDOIALĂ. Dar la-nceput [...]

56: Hipnoza maselor de oameni! Glumele trupei Spitalu 9 socheaza Chisinaul! Ajutor!!! Bella Donna

Trupa de stand-up comedy si parodii Spitalu 9- a dat primul concert la Chisinau. Hotelul Bella Donna www.hotelbelladonna.md a fost unul dintre sponsorii acestui eveniment . Hotelul www.hotelbelladonna.md a cazat cei 5 membri ai trupei

57: Lacrima de 130 de milioane de dolari: Una din capodoperele lui Picasso a fost distrusa

Un pasionat de arta a rupt accidental o capodopera lui Picasso in valoare de 130 milioane dolari (80 milioane £) in timpul unei vizite la Muzeul Metropolitan din New York.

58: Picturi si tablouri de vanzare

Se poate spune ca limbajul artei se modifică în funcţie de mesaj, de idee sau atitudine, folosind astfel, ca modalitate de exprimare desenul, pictura şi fotografia, dar si faptul ca tema picturii dictează culorile.

59: Targ de Sfantul Ilie

Agenia J'Info Tours organizeaza in parteneriat cu , Comisia de Cultura , Invatamant si Sport a Consiliului General al Municipiul Bucuresti ,in data de 20 iulie , Targ de Sfantul Ilie.

60: Eveniment dedicat comemorarii lui Mihai Eminescu

ntruct n anul 2009, la 15 iunie, se mplinesc 120 de ani de la data la care Mihai Eminescu a ncetat din via, va invitam sa participati timp de 1 ora la comemorarea marelui poet roman.


Pagina 6 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro