Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Arta: Lista de subcategorii


Celebritati
Filme
Fotografie
Muzica
Poezie

Articole Arta


41: Ai descoperit Magia? Nu rata ultima saptamana de evenimente! Doar in Plaza Romania!

Am trait live primele episoade ale magiei la Plaza Romania si ne indreptam cu pasi repezi spre caldura Craciunului alaturi de familie si de cei dragi.

42: Plaza Romania da start-ul Maratonului Cumparaturilor!

Bucuresti, 12 Decembrie 2011 – Sub sloganul “Magia Sarbatorilor este in fiecare dintre noi” Plaza Romania da start-ul Maratonului Cumparaturilor. Intra in cursa pentru voucherele de cumparaturi in valoare de 50 RON.

43: Cum poate arhitectura imbunatati spatiul public urban din Romania? Prin intermediul proiectelor castigatoare Arhetipuri 2011.

Concursul International Arhetipuri 2011 s-a desfasurat in perioada 15 iunie – 3 septembrie. Cei peste 800 de participanti din Austria, Australia, Belgia, Brazilia, Chile, Elveția, Franța, Germania, Moldova, Olanda, România, Serbia și Spania au depus 121 de proiecte. Cea de-a doua editie a concursului Arhetipuri si-a desemnat castigatorii, iar gala de premiere a avut loc pe 3 septembrie, la Palatul Patriarhiei din Bucuresti.

44: A inceput cea de-a doua editie a concursului de arhitectura Arhetipuri!

Competitia de arhitectura este destinata spatiului public urban din Romania si se lanseaza sub tema sustenabilitatii, avand ca scop constructia unui pavilion temporar.

45: Amenajari bucatarii

Iti planuiesti o bucatarie moderna? Iti ofer cateva idei elementare pe care le poti folosi in designe-ul bucatariei tale.

46: Arta si Hand made

Frumosul stimuleaza trairea spirituala si prin asta contribuie la desavarsirea omului. Frumosul nu exista in sine ci doar concretizat intr-un peisaj ,decor sau opera de arta. Plecand de la acest concept,noi ne indreptam atentia spre nevoia de frumos a fiecarui om si, implicit, la importanta frumosului in viata sociala.

47: Licitatie de arta la Muzeul National al Literaturii Romane - 10 martie 2011

Licitatie de arta la Muzeul National al Literaturii Romane

48: Casa de Licitatii Ara Art Collection va invita la urmatoarea sa licitatie de arta

Casa de Licitatii Ara Art Collection, cea care a organizat in luna septembrie licitatia de grafica N. Tonitza, va invita la urmatoarea sa licitatie de arta ce va avea loc la Uniunea Scriitorilor (Casa Monteoru) din Calea Victoriei nr. 115, in ziua de 2 decembrie 2010, ora 19. Expozitia premergatoare licitatiei va avea loc in zilele de 30 noiembrie, orele 13-18 si 1-2 decembrie orele 10-18 (detalii pe www.araart.ro).

49: “Teatru pe Paine" - un nou concept de teatru by Arts Concept Café si Marius Manole

Arts Concept Café impreuna cu actorul Marius Manole lanseaza un proiect inedit de teatru non-conformist: Teatru pe Paine. Sub egida “Food for soul; Food for body”, Teatru pe Paine isi propune sa coboare actorii de pe scenele inalte ale teatrelor traditionale, mai aproape de spectatorii lor.

50: TV Online Romania ?si gratis

Unde putem sa ne uitam la tv online gratis cu posturi tv din Romania? doar pe www.rotvlive.com


Pagina 5 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro