Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Arta: Lista de subcategorii


Celebritati
Filme
Fotografie
Muzica
Poezie

Articole Arta


21: A aparut numarul 15/2013 al revistei Momentum din cadrul programului Unite Cultures Through Culture

Tematica noului numar al revistei este FUNNY MOMENTS. Ce va face sa radeci pe dumneavoastra? Iata ceteva pareri!

22: Sun Plaza gazduieste, in premiera in Romania, expozitia de arta contemporana „Lumi plutitoare”, semnata de Max Streicher

In premiera nationala, Sun Plaza Shopping Center prezinta, in perioada 25 martie – 14 aprilie 2013, o expozitie ce reuneste lucrari neconventionale ce apartin artistului de origine canadiana Max Streicher.

23: “Te pregatim intr-un MOMENTUM” – un proiect din cadrul programului U.C.T.C. , marca Asociatia Culturala Momentum

Esti dornic sa inveti, simti ca poti face mai mult? Atunci nu mai sta pe ganduri! Asociatia Momentum pregateste tineri ilustri in arta muzicala si nu numai!

24: design interior

Archinteriors este o firma de design interior ce realizeaza o gama variata de amenajari interioare. De la apartamente, living, bai, bucatarii si dormitoare la spatii publice, magazine sau birouri le oferim o identitate printr-un design interior.

25: A aparut nr. 14 al revistei Momentum din cadrul programului Unite Cultures Through Culture!

A aparut nr. 14 al revistei Momentum din cadrul programului Unite Cultures Through Culture! Asociatia Momentum va prezinta noul sau numar al revistei sale. Fiecare dintre nooi are preferintele sale in viata, dar v-ati gandit care este si instrumentul vostru preferat, care e acela?

26: Fotograf Cameraman nunta botez | Filmare nunta Video si DJ Nunta

Filmare nunti Bucuresti, Filmare nunta botez, Filmari nunti Bucuresti, Fotografie nunti, Filmare botez, Foto video Cameraman nunta, Dj nunta

27: Programul Unite Cultures Through Culture cauta noi invatacei!

Daca esti elev, student, membru asociat sau voluntar al unui ONG sau pur si simplu vrei sa te alaturi proiectului nostru prin scrierea in revista nationala cu ISSN, te asteptam in echipa noastra!

28: poze cu nori

Cand incepi sa vezi nori colorati in verde, galben sau roz parca iti vine sa te culci cateva ore. Dar nu e cazul si de data aceasta, pentru ca doi artisti britanici, Rob si Nick Carter, au vreut sa vada cum ar da o astfel de imagine pe camera.

29: Stand Up Comedy

Stand Up Comedy 2012 Stand Up Comedy Romania.Cea mai buna oferta pentru spectacole de Stand Up Comedy. Contact: 0744.914.007; 0723.699.784

30: A apărut numărul 9 al revistei Momentum și U.C.T.C.!

A apărut numărul 9 al revistei Momentum și U.C.T.C.!


Pagina 3 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro