Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Arta: Lista de subcategorii


Celebritati
Filme
Fotografie
Muzica
Poezie

Articole Arta


11: Vino alaturi de REMBRANDT la INTALNIREA CULTURILOR! Descopera ROMANIA! 15-18 August

Echipa Rembrandt va asteapta in perioada 15-18 AUGUST in Baneasa Shopping City cu ateliere de creatie: modelaj in lut, accesorii din margele si pictura pe sticla /portelan. Program: J,V- 17-20; S,D- 15-20 Participarea este gratuita!

12: A apărut nr. 18 al revistei Momentum, din cadrul programului Unite Cultures Through Culture!

“Nu degeaba, un scriitor francez scria “Înțelepciunea ne ajută să rezistăm, pasiunea ne ajută să trăim”. Fie că ne facem un cont pe internet, fie că avem de completat un CV, ne poticnim în răspunsul la întrebarea “Care sunt hobby-urile tale?”, întrebare, care deși aparent banală, ne poate da mult de gândit. Ce ne place să facem în timpul liber, ce ne relaxează cu adevărat? Ei bine, în acest număr vorbim despre pasiunile noastre, despre hobby-uri.”

13: Bilanț la final de Festival și noi înscrieri Scrie despre Tine

După încheierea Festivalului de Teatru Independent organizat în perioada 10 mai - 10 iunie, proiectul Scrie despre Tine continuă săptămână aceasta cu ateliere deschise de teatru și un proiect în cadrul FestCo, desfășurat în colaborare cu Teatru de Comedie.

14: Vacanta de vara incepe anul acesta in Baneasa Shopping City!

Tinerii isi pot personaliza hainele si gadgeturile preferate, pentru o noua atitudine de vara!

15: A apãrut nr. 17 al revistei din cadrul programului Unite Cultures Through Culture

Tematica noului numãr al revistei este PRIMA MEA VIZITA LA…

16: Angoase întru(chi)pate, Solo Show Traian Laie @ Intel Psy, Clinică de Psihoterapie

Joi, 13 iunie, începând cu orele 19, Intell Psy Group are plăcerea de a vă invita la vernisajul expoziției personale Traian Laie - Angoase întru(chi)pate

17: Sun Plaza este cel de-al 82-lea loc mecanizat de catre artistul francez Bernard Lagneau!

In premiera absoluta in Romania, Sun Plaza Shopping Center prezinta, in perioada 29 mai - 23 iunie 2013, o expozitie ce reuneste o serie de sculpturi mecanizate din carton ondulat, de dimensiuni impresionante, devenind astfel cel de-al 82-lea loc mecanizat de catre artistul francez Bernard Lagneau.

18: A apãrut nr. 16 al revistei Momentum din cadrul programului Unite Cultures Through Culture

Tematica noului numãr al revistei Momentum este ARTA VIZUALÃ!

19: Be Creative

REMBRANDT ART CENTRE impreuna cu UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE BUCURESTI va invita la ZILELE UNIVERSITATII DE ARTE - un spatiu in care vizitatorii vor trai experienta UNARTE: ateliere in aer liber, prezentari de moda, muzica buna si atmosfera festiva.

20: Piese de teatru si actiuni experimentale in cadrul Festivalului Scrie despre Tine

Prima editie a Festivalului de Teatru independent Scrie despre Tine va prezenta in premiera 5 piese de teatru realizate in cadrul atelierului. Piesele au fost scrise de participanti la primul atelier de scris sustinut de Vera Ion si Sorin Poama, fondatorii atelierului Scrie despre Tine. Dupa o prezentare in fata publicului sub forma de piese lectura, in decursul anului trecut, in cadrul Festivalului vor fi prezentate piesele produse.


Pagina 2 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro