Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » A apărut nr. 18 al revistei Momentum, din cadrul programului Unite Cultures Through Culture!

A apărut nr. 18 al revistei Momentum, din cadrul programului Unite Cultures Through Culture!

Format PDF | Tipareste

“Nu degeaba, un scriitor francez scria “Înțelepciunea ne ajută să rezistăm, pasiunea ne ajută să trăim”. Fie că ne facem un cont pe internet , fie că avem de completat un CV, ne poticnim în răspunsul la întrebarea “Care sunt hobby-urile tale?”, întrebare, care deși aparent banală, ne poate da mult de gândit. Ce ne place să facem în timpul liber, ce ne relaxează cu adevărat? Ei bine, în acest număr vorbim despre pasiunile noastre, despre hobby-uri.” Acum că am văzut care sunt hobby-urile elevilor și voluntarilor școlilor și ONG-urilor înscrise în programul U.C.T.C., nu mai rămâne decât să aflăm care este hobby-ul TĂU! Lasă-ne un mesaj și spune-ne ce îți place să faci cel mai mult, ce te pasionează cel mai mult! Spor la citit! www.unitecultures.com
Despre autor

www.asociatiamomentum.ro


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 470
Numar de cuvinte: 130Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro