Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Arta » A apărut nr. 19 al revistei Momentum, din cadrul programului U.C.T.C.

A apărut nr. 19 al revistei Momentum, din cadrul programului U.C.T.C.

Format PDF | Tipareste

Târguri, expoziţii și concerte…. cine nu a mers vreodată măcar la unul, fie şi ca simplu vizitator? Ei bine, la mine această vagă şi rece noţiune de “vizitator” se transforma rapid în cea de cumpărător, care, recunosc, era mult interesantă, în special la târgurile de haine şi de dulciuri. Îmi aduc aminte cu drag, când eram mică şi mergeam de mână cu mama la târgul ce se organiza în fiecare an în oraşul meu, loc pe care eu îl vedeam ca fiind raiul pe pamânt: târgul de dulciuri. Culori, mirosuri şi arome îmi inundau simţurile. Tot soiul de prăjiturele făcute în casă, care mai de care mai aspectuoase. Cum oare aş putea să uit? – redactor colaborator Revista Momentum, Andreea Dragu. Vă invităm să răsfoiți paginile revistei din cadrul programului cultural-educațional Unite Cultures Through Culture al Asociației Culturale Momentum!
Despre autor

http://unitecultures.com/index.php/


Despre articol
Autor: Asociatia Momentum
Numar de vizualizari: 718
Numar de cuvinte: 140Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro