Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Arta: Lista de subcategorii


Celebritati
Filme
Fotografie
Muzica
Poezie

Articole Arta


1: Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. revine după marea vacanță de vară! Și cel mai important, GRATUIT pentru toate instituțiile interesate!

Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. a lansat noi proiecte și concursuri, autofinanțându-se cu ajutorul sponsorilor si pachetelor de reclamă puse la dispoziția firmelor! Accesează platforma oficială a programului, www.unitecultures.com, și implică-te și TU! Poți învăța lucruri noi, lucruri interesante, lucruri care pot însemna un punct de cotitură în viața ta! Alătură-te și tu celor peste 20 de instituții și ONG-uri încrise în program!

2: Vrei evenimente bine organizate? Noi suntem alegerea perfecta!

Sunteți o companie care dorește să realizeze un eveniment business special? Doriți să vă impresionați șeful cu un event foarte bine organizat și bine pus la punct? Sau poate doriți să vă încântați invitații de la propria nuntă cu un moment artistic unic?

3: AndreeaEvents – un nou proiect marca Asociatia Momentum

Sunteți o companie care dorește să realizeze un eveniment business special? Doriți să vă impresionați șeful cu un event foarte bine organizat și bine pus la punct? Sau poate doriți să vă încântați invitații de la propria nuntă cu un moment artistic unic?

4: Arbex Art Decor te invita in tabara de pictura Hobby Art pentru adulti - in Marginime

Te invitam sa te bucuri 8 zile de relaxare in lumea culorilor, alaturi de oameni frumosi si distractivi si mai ales in preajma lui Tudor Francu,pictor profesionist, instructorul taberelor de pictura Hobby Art din 2009.

5: Arbex Art Decor te invita sa te bucuri de arta

Expozitia de pictura a participantilor taberei de pictura Hobby Art a ajuns la cea de-a treia editie

6: Prima editie a programului Maestri si Discipoli la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti

Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti va invita la prima editie a programului Maestri si Discipoli.

7: Deco-perete.ro va invita in tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2014

Hobby Art, evenimentul asteptat de amatorii de pictura din toata tara a ajuns la cea dea 10 editie! In 2014 Deco-perete.ro invita toti doritorii sa participe la tabara de pictura Hobby Art care va fi organizata in doua serii- la munte si la mare!

8: Galeria de arta Rotenberg Uzunov din Bucuresti

Rotenberg Uzunov este o galerie de arta moderna si contemporana din Bucuresti in care puteti admira picturi, sculpturi si icoane, lucrari ale celor mai mari artisti romani.

9: A apărut nr. 19 al revistei Momentum, din cadrul programului U.C.T.C.

A apărut nr. 19 al revistei Momentum, din cadrul programului U.C.T.C.Vă invităm să răsfoiți paginile revistei din cadrul programului cultural-educațional Unite Cultures Through Culture al Asociației Culturale Momentum!

10: Sun Plaza prezinta expozitia de inventica si pictura - Leonardo da Vinci, artist, inventator, geniu!

In perioada 19 august – 29 septembrie, Sun Plaza Shopping Center prezinta o expozitie unica in Romania, dedicata personalitatii de geniu si operei maestrului Leonardo da Vinci. Aceasta exploreaza legendele si miturile ce invaluie viata artistului si subliniaza influenta considerabila pe care mostenirea lui Leonardo o are asupra omului modern si a felului in care acesta isi desfasoara astazi viata.


Pagina 1 din 7    1   2   3   4   5   6   7  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro