Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


81: Scurt Istoric Termopane

Compania noastra se ocupa cu confectionarea si montarea tamplarie pvc si a geamului termopan marca Gealan.

82: Avantajele folosirii plaselor contra insectelor

Odata cu inlocuirea ferestrelor si alte lucrari de renovare aduse locuintei dumneavoastra, este indicat sa analizati si instalarea unor plase pentru tantari, care sa va protejeze locuinta de insectele neplacute, si bolile oribile transmise de acestea.

83: O nunta de basm cu ajutorul ghetei carbonice

Intotdeauna ai visat ca atunci cand va veni si vremea ta, vei avea o nunta cu totul si cu totul speciala. Stim asta, poate pentru ca acesta este si visul nostru: sa va trasformam dorinta in realitate. Vom face acest lucru cu ajutorul ghetei carbonice, care este sursa unor efecte speciale absolut unice.

84: CASE LA CHEIE- INTRE 20-40.000 EURO !

www.bestproiect.com • 1000 planuri si preturi case,vile, case vacanta, cabane, pensiuni, hoteluri • Case lemn. Case zidarie.Case ieftine. • Constructii, proiectare, amenajari, instalatii, finisaje. • KIT-uri materiale “Construieste singur casa” . • 1000 idei design interior si exterior - casa si gradina. • Intrebari si raspunsuri in domeniu- online. • Terenuri pentru constructii. • Materiale constructii si amenajari. • Super PROMOTIE noiembrie- decembrie 2012 !( reducere 24% valori casa la rosu / la cheie ! Nu ratati aceasta ocazie !) www.bestproiect.com TOTUL PENTRU CASA TA !!

85: Usi de interior

Usile de interior nu doar ca au un rol foarte important in amenajarea interioara a locuintei dar indeplinesc si un rol estetic care dau un aspect placut si confortant caminului tau. In momentul in care esti decis sa iti achizitionezi o usa, trebuie sa te gandesti neaparat la mai multi factori importanti astfel incat sa poti beneficia de intimidate, lumina, spatialitate si un decor placut. Exista spatii in interiorul unei case sau a unui apartament unde e mai bine sa eviti montarea unei usi pentru a deschide spatiul si a parea mai mare si mai larg, de exemplu la balcon sau la bucatarie, dar exista si spatii unde ai neaparat nevoie de montarea unei usi cum ar fi la dormitor sau bineinteles la baie, unde ai mare nevoie de intimidate.

86: Pinata - Un mod minunat de a da viata unei petreceri

Te gandesti sa dai o petrecere pentru cei mici? Nu stii ce jocuri distractive si activitati sa le propui? Iata cateva idei pentru o petrecere de neuitat.

87: Tu ce jucarii ieftine educative preferi pentru copilul tau?

Jucariile educative sunt foarte utile pentru dezvoltarea inteligentei dar si a anumitor aptitudini si abilitati ale copiilor. jucarii-ieftine.com.ro/ comercializeaza jucarii ieftine educative pe care le puteti gasi intr-o gama variata, destinate unor categorii diferite de varsta. Noi punem accent pe calitate si pe siguranta celor mici atunci cand utilizeaza jucariile. De aceea, oferim doar produse ce indeplinesc standarde de un inalt profesionalism.

88: Antena CB Wilson Little Wil, in Carrefour

Antena Wilson Little Wil din ce in ce mai aproape de dvs. – in reteaua hypermarket-urilor Carrefour.

89: Articole Mutat pe alt director

Materiale de constructii, scule si unelte, adezivi, gresie, faianta, electrice.

90: Rulouri exterioare

Principala caracteristica a unui sistem de umbrire cu rulouri exterioare este aceea de protectie impotriva radiatiei calorice solare care, in lipsa acestora, va bombarda la propriu intreaga zona vitrata a ferestelor casei sau apartamentului. Efectul va fi aproape instantaneu, astfel ca temperatura interioara va incepe sa creasca rapid, iar consumul de energie electrica va fi si el pe masura, datorita folosirii intensive a sistemului de climatizare, care va incerca practic in continuu sa mentina temperatura setata de dumneavoastra.


Pagina 9 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro