Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


41: 5 lucruri despre utilizarea placilor de marmura

Marmura este utilizata in segmentul decoratiunilor de o perioada indelungata. Care ii sunt insa atuurile?

42: Progresele camerelor de supraveghere

Atuurile noilor camere de supraveghere se reflecta in usurinta cu care acestea sunt instalate, configurate si bineinteles urmarite de catre posesori - totul la o calitate incredibila a imaginii !

43: Cele mai recente televizoare: caracteristici care trebuie evitate

Centrarea pe specificatii cat mai elaborate si mai performante nu este intotdeauna o idee buna atunci cand achizitionati electronice.

44: Alege o usa tip rulou pentru garajul tau !

Usi de garaj pentru utilizatorii industriali dar si rezidentiali. Shadeon, va ajuta sa alegeti usa de garaj potrivita!

45: Powersoft Installation in Romania - exclusiv prin Axial Acustic!

Axial Acustic a devenit distribuitorul exclusiv Powersoft Installation, in Romania. Incepand cu iunie 2013, clientii din Romania vor putea cumpara faimoasele amplificatoare Powersoft ce integreaza intr-o carcasa mica puteri mari si sisteme de control extrem de evoluate.

46: SISTEM DE ALARMARE CIVILA PRIMARII

Cum reusesti sa evacuezi urgent si eficient intreaga populatie a unei comune? Simplu. Cu ajutorul sistemului de alarmare civila special conceput pentru a difuza mesaje de alarmare in situatii ce criza. Concret, sistemul se adreseaza primariilor, satelor ori comunelor si permite, in caz de inundatii, cutremure etc., evacuarea rapida si eficienta a populatiei din zona afectata.

47: Amplificatoarele audio – cum sa le alegi!

Cand vine vorba de amplificatoarele audio, exista cateva secrete si foarte multe mituri. In cele ce urmeaza, ma voi referi la amplificatoarele de casa/scena (cu iesire in impedanta constanta) si la cele pe 100V (pentru sonorizare ambientala/anunturi). Ma adresez celor care fie vor sa investeasca intr-un sistem de amplificare personalizat, compus din diverse echipamente audio – difuzoare aparente, incinte de tavan, coloane audio, microfoane etc. Fie au deja niste echipamente de sunet (amplificator audio, difuzoare etc.) si doresc sa le integreze intr-un sistem de amplificare functional.

48: Ferestre termopan Softline 82 VEKA – calitate la cel mai bun pret

Pretul unui sistem de tamplarie PVC se doreste a fi cat mai mic, dar sa cuprinda cat mai multe caracteristici importante, precum: profilul sa fie de cea mai buna calitate, sa fie rezistent in timp, izolarea fonica sa se faca la cele mai inalte valori, la fel sta situatia si cu izolarea termica. Este greu de gasit geamuri termopan la cele mai bune preturi care sa intalneasca astfel de aspecte pozitive, dar nu imposibil.

49: Casute pentru copii –joaca intr-un mediu sanatos

In activitatea noastra de constructori si, in acelasi timp parinti, am identificat un domeniu de activitate care imbina cunostintele si abilitatile pe care le avem cu dorinta de a produce obiecte care sa ii bucure pe copii nostri.

50: Lansare site case din lemn – preturi, proiecte case, informatii utile

Observand nevoia clientilor care ne contacteaza de informatii avizate, raspunsuri la intebari specifice, am conceput un site complex, care trateaza mare parte dintre aspectele pe care persoanele care isi propun sa construiasca o casa le vizeaza in procesul decizional.


Pagina 5 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro