Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


321: Energia care nu costa

O pledoarie pentru instalarea sistemelor solare ca metoda de reducere a facturilor lunare la intretinerea locuintelor

322: Training specializat in domeniul Vanzarilor

De la an la an alte companii isi indreapta atentia spre accesarea programelor de training oferite de traineri specializati in domeniu. Pe zi ce trece se rediscuta noi bugete pentru instruirea angajatilor, pentru recrutare, cursuri de perfectionare, administrare de personal si training. Acest lucru este normal deoarece oricat de sus am fi, profesional vorbind tot avem nevoie de instruire, de punere in legatura cu schimbarile pietei etc. A face apel la servicii de training a intrat in cotidian, tot mai multe companii facand apel la o astfel de instruire pentru angajatii lor in vederea determinarii unui ritm ascendent de crestere a afacerilor in timp.

323: ALEGETI SA ECONOMISITI CU PRINTCLUB

Cu PrintClub nu numai cã economiseºti dar poti de asemenea ºi câºtiga! Dacã te înregistrezi ca ºi client al PrintClub, vei face parte, automat din programul nostru de colaborare. Adu un alt client ºi obþine reduceri, câºtigã bani în timp ce prietenii tãi cumpãrã. Este foarte uºor! În loc sã cheltuim bani pe marketing, sperãm ca clienþii noºtri sã le spunã ºi prietenilor lor despre avantajul de a cumpãra de la PrintClub. Cu suma economisitã din marketing noi te plãtim pe tine! Înregistreazã-te ca ºi client pentru a afla mai multe despre programul nostru de colaborare.

324: Parchet laminat - O solutie practica in amenajarea locuintei

Am spune ca principalele beneficii si sfatul de a folosi parchetul laminat sunt ca nu necesita o intretinere mare, pretul este mai accesibil, are un aspect placut.

325: Usi lemn stratificat

Usi interioare si exterioare, ferestre din lemn stratificat. Mobilier la comanda !

326: Criterii de achizitionare a unui compresor

La alegerea unei surse de aer ( compresor ) calculele pleaca de la consumurile de aer specifice pentru fiecare scula sau echipament pneumatic ce va fi deservit , timpii si regimul de lucru a acestora , presiunea necesara ...

327: Calitatea sudrii

La achizitia compresorului este bine sa faceti in prealabil un calcul al necesarului de aer pe unitatea de timp, astfel incat sa puteti respecta caracteristicile si normele de lucru (functionare-pauza)ale motorului cu care este echipat electrocompresorul.

328: Reciclarea Deseurilor

Productia de serie se axeaza pe containere si cisterne din fibra de sticla, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si al produse specifice cu utilitati in domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai.

329: VINZARE TERN MANGALIA

Terenul se afla intre statiunele;NEPTUN,JUPITER,CAP AURORA,VENUS distanta 100-350m din 2 parcele lipite(600mpPF-900mpSC)

330: Hartie de filtru

Hartie de filtru-caracteristici ,clasificare, proces de producere.Hartie de filtru cantitativa si hartie de filtru calitativa


Pagina 33 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro