Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


291: North Lane Residence - Apartamentele sunt gata! Ce mai astepti?

North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Proiectul se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa, intr-o zona complet noua, din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea NetCity-telecomunicatii, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase etc.).

292: Cadouri de sarbatori de la www.leds-c4.ro

Leds C4 Romania, 18.12.2009: Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, ofera tuturor clientilor, cadouri de sarbatori! Cadourile constau, atat in reduceri de pana la 60-80% pentru numeroase modele de corpuri de iluminat, cat si in corpuri de iluminat (de la aplice si plafoniere, pana la lampi, lustre si candelabre) oferite gratuit clientilor Leds C4 Romania!

293: Statii radio CB in premiera la Carrefour Romania prin Bit Electronic SRL!

Carrefour Romania este primul hypermarket din tara care a ales sa introduca spre vanzare o metoda alternativa de comunicare eficienta, fiind vorba despre statii radio CB.

294: Inaugurarea noului Cartierul Rezidential Royal Oradea

Case familiale duplex, alternativa modului de viata la bloc. Visul oricaruia dintre noi este sa aibe un camin propriu. Cu totii ne-am saturat de conditiile pe care le ofera apartamentele de la bloc. Royalastra intelege acest lucru si va ofera solutiile optime pentru realizarea visurilor dumneavoaastra, oferindu-va o investitie sigura pe termen lung.

295: Case familiale duplex, alternativa modului de viata la bloc intr-un mediu sanatos.

Descoperiti alaturi de Royalastra conceptul de a locui confortabil, de a trai fara griji si in siguranta. Noi ne-am gandit la tot pentru ca sa va puteti bucura de casa visurilor dumneavoastra in noul cartier Rezidential ROYAL,

296: Lumen Microcercetari – Selectie de toamna

Iasi octombrie 2009 – Editura Lumen desfasoara in perioada 1 octombrie-1 noiembrie 2009 Selectia Internationala de Microcercetari in domeniile socio-umane.

297: Editura Lumen recruteaza agenti locali vanzare carte

Iasi septembrie 2009 – In perioada septembrie-noiembrie Editura Lumen recruteaza agenti locali pentru vanzare carte.

298: UVD - Solutii pentru amenajari de calitate

Societatea UVD electrotehnic isi propune sa vina in intampinarea clientilor sai cu solutii intotdeauna adaptate celor mai exigente standarde. Echipa noastra de profesionisti cu experienta in executarea unor lucrari de amploare, atat destinate companiilor cat si rezidentiale, va sta la dispozitie pentru o vasta gama de servicii.

299: Vanzari si intermedieri in achizitionarea unui pui de caine de rasa!

Vanzari si intermedieri in achizitionarea unui pui de caine de rasa!

300: EverBright

Firma specializata in distributia de instalatii sanitare, accesorii sanitare, lacatuserie, usi interior.


Pagina 30 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro