Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


281: Istoria centralelor de aspirat praf

In anii ‘60 pe cand se descoperea PVC-ul, din care apoi s-au realizat conductele, din nou s-a reactualizat sistemul centralizat de aspiratie a prafului, uitat intre timp in Europa. In anii ‘70 si ‘80 in America de Nord, care era in acea perioada pe culmile progresului tehnic, au aparut si s-au raspandit echipamente si accesorii speciale pentru astfel de instalatii.

282: System Plus, Best CarePack Attach Partner 2009

HP România a acordat companiei System Plus trofeul "Best CarePack Attach Partner 2009". Evenimentul a avut loc în cadrul întîlnirii NPI (New Product Introduction) din aprilie a.c. de la Mamaia.

283: Dezmembrarile auto – de la scepticism la realitate

La inceputul anilor 90 lumea dezmembrarilor auto pasea timid pe scena economica a Romaniei.

284: Old City a deschis terasa interioara de 200m patrati

Old City Lipscani Beer Garden - Pub, Restaurant, Club, Terasa

285: Pe site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery gasesti peste 100 000 de anunturi din ianuarie 2010

Site-urile Agriaffaires si Europe-Machinery au aparut pe piata in anul 2000 si pe parcurs a 10 ani de activitate si-au imbunatatit gama echipamentelor agricole si echipamentelor pentru lucrari publice, si pana in present ofera servicii specialistilor in utilaje de constructii precum si profesionistilor din agricultura.

286: Cum poate un filtru de apa sa iti imbunatateasca sanatatea?

Apa este vitala pentru sustinerea vietii. Este greu de crezut ca un pahar de apa de la robinet poate contine substante care iti pun sanatatea in pericol. Se poate evita acest risc cu ajutorul unor filtre de apa.

287: Vand utilaje cu aburi, ecologice si profesionale

Aceste modele pot fi folosite cu succes in orice garaj de masini, uzine de masini, vulcanizari, spalatorii auto, precum si in parcarile din supermarketuri, magazine si zone rezidentiale.

288: NORTH LANE RESIDENCE -Ansamblu rezidential Baneasa

North Lane Residence este un ansamblu format din mai multe cladiri cu regim de inaltime 1S+P+6E ÷ 2S+P+6E situate pe Bd. Apicultori. Blocurile sunt compuse din garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere. La etajele 6, sunt amplasate apartamentele Penthouse iar la parter sunt apartamente cu gradina. Calitatea superioara a constructiei este data de: •Structura cladirilor este de calitate superioara, pe cadre de beton, cu radier general, rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter; •Hidroizolatii traditionale pentru terase si balcoane si verticale pentru peretii subsolurilor; •Balcoanele si terasele sunt prevazute cu scurgeri direct in canalizare; •Compartimentarile interioare sunt exclusiv din BCA si sunt tencuite (nu sunt din gips-carton); •Finisaje si dotari de calitate: granit pe holuri, balustrade aluminiu eloxat, lift Schindler - 9 persoane

289: N-ai noroc in dragoste ? Atunci ia-ti o Masa de Poker !

Joaca Poker la tine acasa pe Masa de Biliard « VIP » marca Pro-Biliard.

290: Son Consult si noi parteneri

Son Consult, avand sediul in Oradea, anunta noua identitate a companiei, marcand o etapa superioara in cadrul evolutiei sale de 8 ani de experienta in domeniul preluari de firme cu datorii,cesionari firme, recuperari creante, prin oferta de servicii profesionale in conformitate cu legislatia Roamaniei alaturi de noii parteneri.


Pagina 29 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro