Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


231: Supravegherea video

Sistemele de supraveghere video sunt din ce mai utilizate si mai prezente in viata noastra de zi cu zi. Pretul unui sistem de supraveghere video este accesibil si investitia renteaza. Sistemele de supraveghere video complementeaza si, in unele situatii inlocuiesc, cu succes prezenta umana.

232: Efectele cristalelor de sare asupra organismului uman

Cristalele de sare pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate. Datorita ionilor negativi eliberati in atmosfera de catre aceste cristale, aerul isi va imbunatatii calitatea continuu.

233: Viacon

Daca sunteti in cautarea unei firme de constructii, firma ViaCon Technologies srl va vine in ajutor cu tot ceea ce aveti nevoie.

234: Televotul - solutia economica si rapida pentru examinare interactiva si vot wireless!!

poti masura oriunde, oricand si instant opinii, preferinte, cunostinte ori atitudini. Pe scurt, sa obtii un feedback in timp real si foarte simplu. Minimax este cel mai nou si mai simplu sistem de examinare interactiva ideal in marketing, cercetare ori invatamant. Compus doar din antena USB si telecomenzile de vot, sistemul de votare este gata de folosit imediat: "plug and play". Pentru a vota, porniti PC-ul, creati intrebarile in Power Point si incepeti votul! Fara conexiune la net, fara cabluri! Simplu, Economic, Rapid!

235: Sonorizarea unui restaurant – o solutie ieftina de efect maxim

Instalatia de sonorizare este sufletul oricarei petreceri ori afaceri profitabile. Nunta fara lautari s-a mai vazut, dar o petrecere fara muzica nu. Un restaurant cu un ambient placut va fi memorabil pentru clienti. Adaugati servicii impecabile si o mancare gustoasa si succesul va este asigurat.

236: SAV INTEGRATED SYSTEMS semneaza acordul de distribuție cu Gefen Distribution Gmbh & Co!

SAV Integrated Systems anunta semnarea acordului de distributie cu Gefen Distribution, companie de renume in furnizarea unei game variate de adaptoare de semnal, adaptoare si convertoare de semnal, digital signage si multe altele.

237: 3 repere in achizitionarea unui dozator

Achizitionarea oricarui produs presupune de cele mai multe ori o ampla informare. Volumul mare de informatii pote fi considerat un sprijin in acest sens, dar in acelasi timp si un impediment.

238: Cum sa primesti reduceri si promotii la sute de firme?

Eram curios de ceva vreme care sunt posibilitatile sa primesc reduceri in magazinele pe care le frecventez de obicei si am ajuns sa folosesc WBC Discount Card.

239: Alegere si instalare Aer Conditionat

Tot ceea ce este necesar sa cunoasteti si toate masurile care trebuiesc luate pentru achizitionarea si montarea unui aparat de aer conditionat.

240: Solutie rapida de adaugare anunturi

Ai multe anunturi de adaugat si vrei sa le gestionezi cu usurinta?


Pagina 24 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro