Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


201: Laptop vs iPad

In urma cu ceva timp Google a lansat Apple-ul care tinde din ce in ce mai mult, deoarece tot mai multi isi doresc o tableta sa ia locul in top al batranului laptop cand vine vorba de calculatoare portabile.

202: Utilizarea energiei regenerabile este esenţial� pentru viitorul nostru

Utilizarea energiei regenerabile este esenţial� pentru viitorul nostru. Chiar �i ast�zi, dependenţa de combustibilii fosili, cum ar fi petrolul , gazele naturale, dar �i de tehnologia nucleara, sunt un dezavantaj concurenţial semnificativ pentru siturile industriale , cu atat mai mult pentru viitor.

203: Afacere cu prepelite

Cresterea prepelitelor in partea asiatica este o ocupatie destul de veche datand din secolul XII, primele insemnari despre prepelite domensticite fiind din aceasta perioada. Se cunosc date cu privire la vindecarea unui imparat japonez care, dupa ce a mancat carne de prepelita s-a vindecat de tuberculoza. Datorita acestui fapt in Japonia s-a intensificat cresterea de prepelite, ajungandu-se la o selectie a lor.

204: Afacere cu iepuri

Comertul cu carnea de iepure pe piata internationala este foarte bine dezvoltat mai ales in tarile vest-europene ca: Italia, care este cel mai mare importator din Europa, si tari precum, Franta, Rusia, Germania.

205: Baustoff+Metall isi extinde operatiunile pe Romania cu o noua hala

Datorita cresterii din ultimul an, compania austriaca a decis sa investeasca in extinderea spatiului de depozitare, acesta marindu-se cu alte 1.700 mp printr-o hala noua.

206: Oferta Airtec-sisteme de etichetare

Incepand cu luna iunie Airtec sas va ofera la preturi imbatabile atat imprimante cu transfer termic marca Avery Dennison cat si consumabile.

207: Magazin online cu haine de copii

Haine second hand pentru copii - hăinuţe pentru orice buzunar Aducem copiilor dumneavoastra hăinuţe noi şi second-hand la preţuri imbatabile! Fără efortul de a vă deplasa în magazine, un plus de zâmbet şi culoare, numai pentru copii.Suntem o firma infiintata in 2010 importatoare si distribuitoare de haine second hand de calitate pentru copii intre 0 si 14 ani. Magazinul nostru doreste sa aduca zambetele copiilor dumneavoastra printr-o gama larga de hainute dragute, cele mai moderne de pe piata, la cele mai mici preturi, pentru a multumi atat copiii cat si parintii.

208: Nopti de vara fara tantari

Dupa fiecare zi torida de vara, racoarea noptilor este un lucru mult asteptat. Serile de vara sunt apreciate in special pentru ca readuc confortul termic si de ce nu si cheful de a iesi din casa. Tot mai multi dintre locuitorii oraselor, sunt tentati sa-si petreaca timpul in aer liber in apropierea parcurilor, gradinilor ori a lacurilor sau chiar a padurilor. Cat mai aproape de natura, sursa temperaturilor tolerabile din timpul verii, devine o optiune a majoritatii.

209: Inchirieri si vanzari rochii de mireasa

Portal cu rochii de mireasa si rochii de ocazie de vanzare si de inchiriat, la preturi accesibile.

210: Magazin on-line cu usi rezistente la foc

Site-ul www.usi-metalice.eu ofera o gama variata de usi metalice multifuncionale de interior si exterior, industriale si izolate si usi rezistente la foc.


Pagina 21 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro