Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


181: Bucurii si saniute

Anotimpul rece se apropie cu pasi repezi. Nu ne mai desparte decat o luna pentru a putea afirma ca iarna a venit. De multe ori insa, iarna vine odata cu caderea primei zapezi, desi calendaristic putem infirma acest aspect.

182: Iarna vine cu saniute pentru bebelusi

Anotimp mirific, iarna vine cu surprize pentru cei mici si cei mari. Saniutele pentru bebelusi reprezinta un cadou ideal pentru prichindelul dumneavoastra.

183: Alege cele mai sigure saniute pentru bebelusi

Siguranta si protectia bebelusilor sunt elemente care trebuie asigurate in permanenta, fie ca este vorba de o deplasare cu masina, cu caruciorul sau cu o saniuta pentru bebelusi.

184: Avantajele oferite de aeroterma de perete cu placi ceramice

Aerotema de perete este un dispozitiv capabil a incalzi sau a raci camera in functie de sezon. Se poate monta foarte usor pe perete economisind astfel spatiul din incapere. Aeroterma cu placi ceramice poate fi utila indiferent de anotimp. In sezonul rece aceasta poate servi cu succes la incalzirea spatiilor interioare. De asemenea este ideala si in sezonul cald atunci cand este nevoie de o temperatura mai mica de nouasprezece grade. Aeroterma cu placi ceramice va putea asigura confortul termic furnizand o temperatura ce poate fi controlata in functie de preferinte atat vara cat si iarna.

185: Cat de util poate fi stabilizatorului de tensiune ?

Stabilizatorul de tensiune este un dispozitiv electric destinat protejarii aparatelor electrice impotriva fluctuatiilor de tensiune. Centrala termica, masina de spalat, calculatorul ori echipamentele hi-fi pot fi in siguranta datorita stabilizatorului de tensiune. In general fluctuatiile de tensiune determina functionarea defectuoasa a electronicelor sau electrocasnicelor. De aceea se recomanda utilizarea in general a stabilizatoarelor mai ales in mediile rurale, in acele zone periferice ale marilor orase ori in cartierele noi construite unde astfel de fenomene pot fi frecvente.

186: “Debaraua 2u2me” prezinta radiator 11 elementi cu ventilator si timer la pretul de 97,96 Ron

Luna acesta “Debaraua 2u2me” lanseaza radiatorul cu 11 elementi si functie turbo la pretul de 97,96 Ron. Acest model este capabil a incalzi un spatiu de pana la 45m. Ventilatorul de care dispune acest tip de radiator poate dispersa aerul cald in incapere asigurand astfel o temperatura uniforma. Aceasta proprietate a radiatorului cu 11 elementi il diferentieaza net de celelalte din clasa sa.

187: Uscatoare Cherestea

CEL MAI BUN RAPORT CALITATE / PRET AUTOMATIZARI HIGH-END PE USCATOARE CHERESTEA CONSUM ENERGETIC REDUS CU 50% Click pe imagine pentru galerie instalatii uscatoare cherestea Industrial PC ALL IN ONE (generatie 2011) MONITOR TOUCH SCREEN 20" - 23" Flexibilitate maxima Programe pentru toate speciile de lemn Comanda prin internet Fiabilitate ridicata Software de comanda in 3 pozitii ceea ce conduce la economisirea de energie termica de pana la 40% Echipamente cu inverter ceea ce conduce la economisirea de energie electrica cu pana la 65% Instalaþiile de uscatoare cherestea sunt realizate în construcþie de aluminiu ºi inox având o incintã (camera) sau o baterie de mai multe incinte (camere) cu pereþi termoizolanþi ce asigurã o climatizare optimã pentru procesul de uscare. Pe lângã incinta de uscare propriuzisã mai trebuie sã existe o incintã tehnicã pentru amplasarea echipamentului pentru comanda , controlul si monitorizarea uscatorului de cherestea .

188: Anunturi gratuite online ,fara o inregistrarea prealabila pentru a vizualiza ,posta anunt

anunturi gratuite ,online, anunturi foto, anunturi video, imobiliare, inchirieri, inchiriere, oferte, oferta, vanzari, vanzare, locuri munca, strainatate, auto, masini, apartamente, apartament, doua, trei, patru camere, matrimoniale,

189: Cateva elemente ce pot influenta achizitia aparatelor electrice de incalzit

Aparatele electrice de incalzire a spatiilor interioare pot fi numeroase iar alegerea unuia dintre ele poate fi adesea destul de dificila. In general aceste aparate de incalzire se vor achizitiona in functie de nevoile specifice de incalzire ale fiecarei persoana. Frecventa, intensitatea, durata de incalzire ori marimea spatiului de incalzit pot fi elemente definitorii in ceea ce priveste decizia de cumparare. De asemenea mai pot conta prezenta altor surse de incalzire cum ar fi sistemul public de incalzire sau sistemul centralizat propriu.

190: SISTEMUL DE MICROFON WIRELESS CRESTONFREESPEECH® DA PROFESORILOR LIBERTATEA DE A FI AUZITI

Creston a anuntat lansarea FreeSpeech®, un sistem de microfon wireless cu un pret accesibil care permite profesorilor sa se miste si sa fie auziti clar de oriunde s-ar afla in clasa. Conceput pentru clasele I-XII, FreeSpeech® ofera o solutie simpla, abordabila ca pret si usor de instalat pentru amplificarea vocii ca parte a unui sistem media de prezentare in sala de clasa. Cu FreeSpeech®, experienta de predare si invatare este mai antrenanta si mai eficienta decat pana acum.


Pagina 19 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro