Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


151: Cadouri cu personalitate pentru intreaga familie

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Suntem siguri ca si tu, ca fiecare dintre noi ai o lista lunga cat un pergament, iar locul din frunte il detine cadoul perfect: util dar si frumos , micut dar si cu personalitate, special dar si dragut etc. Goana dupa cadouri pentru cei dragi a inceput inca de acum cateva saptamani si tu, avand un program incarcat nu ai reusit sa achizitionezi inca nimic.

152: Rulouri exterioare sau Jaluzele exterioare: Care este diferenta intre cele doua sisteme?

Atunci când alegeţi un sistem de umbrire pentru ferestre, există o varietate de diferite opţiuni disponibile pentru dvs., fiecare având propriile avantaje şi dezavantaje.

153: Noile servicii de facturare Cheque Dejeuner

BCR isi consolideaza pozitia de furnizor de servicii de facturare electronica in industria tichetelor de masa alaturi de Chèque Déjeuner

154: Copertine comerciale pentru spatii exterioare

Ne referim la acele elemente de design capabile a furniza potentialului client un sentiment de recunoastere, fie ca este vorba de recunoasterea logo-ului sau a altor elemente dinstinctive, sau a unor culori specifice, sau pur si simplu a zonei de amplasare.

155: Cum securizam cladirea in care locuim sau desfasurarm afaceri?

Ce au in comun toate aceste cladiri este nevoie de securitate. Amplasare de elemente de securitate menite sa ofere protectie antiefractie si impotriva vandalismului, ar trebui sa fie un considerent primordial pentru proprietari.

156: Haine pentru caini, catei si catelusi. Sunt necesare?

Articolele de imbracaminte pentru caini sunt necesare. Cainii tinuti in apartament se adapteaza greu la frig si umezeala .

157: Nu mai strangulati cainii in zgarda !

Hainute si hamuri pentru caini . Hamul pentru caini este o necesitate.El este recunoscut ca un instrument didactic valoros.Ajuta la distribuirea uniforma a fortei de tragere, fata de zgarda care faciliteaza presiunea permanenta la nivelul gatului si zonei cervicale.Fara exagerare putem spune ca folosind hamul tratam cainele intr-un mod mai uman .Produse si preturi de (la) producator.

158: Principalele componente ale unui sistem de grilaje mobile, tip rulou

Sisteme de grilaje mobile, de tip rulou sunt formate din cateva componente principale care asigura functionarea mecanismului de rulare. Tocmai mecanismul de rulare este acela care le diferentiaza de sistemele de grilaje fixe. Spre deosebire din acestea din urma, grilajele mobile se pot strange intr-o casuta speciala, pe teava cilindrului.

159: Cum alegi un aspirator potrivit?

Acest articol are menirea de a va informa asupra modelelor si tipurilor de aspiratoare existente si ce ar fi cel mai bine sa alegeti in functie de necesitatile dumneavoastra.

160: Usi de interior cu directii de deschidere adaptabile oricaror nevoi

Usile de interior pot fi confectionate din diverse materiale si pot de asemenea sa aiba diferite marimi ori culori. In cele mai multe cazuri usile sunt fabricate din lemn ori din materiale derivate din acesta cum ar fi placaj, HDF. MDF sau TEGO. In general marimile standard la foaia de usa pot varia intre 600, 700 si 800 mm iar in unele cazuri chiar si 900mm. De altfel se mai pot realiza usi de interior chiar si la comanda ale caror marimi vor varia in functie de nevoile specifice ale fiecarui beneficiar. In determinarea dimensiunii usilor de interior, golul de usa va juca un rol cheie. In functie de dimensiunile acestuia se va putea determina marimea foii de usa.


Pagina 16 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro