Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


131: Mai este o luna si vine sezonul cald, ai cumparat un aer conditionat!?

Nu suntem nicodata pregati pentru sezonul care vine, poate este momentul sa invatam sa facem lucrurile din timp!?

132: reprezentant vanzari produse Bio Lifecare

Am descoperit ca în Life Care frumusetea nu tine de ambalaj, ci de sanatate. Sanatatea este prioritara pentru noi, motiv pentru care Life Care pune la dispozitie produse special create pentru fiecare dintre nevoile noastre: cosmetice terapeutice (Kräuter), suplimente alimentare (Life Impulse), cosmetice pentru sanatatea tenului (BIOTISSIMA) sau soluiti pentru o curatenie sanatoasa (BioHAUS).

133: Generatoare de curent electric

1927 este anul in care Endress Group Romania proiecteaza si produce primul grup electrogen ( generator de curent ) cu motor termic. Astfel, cu o experienta de 80de ani, Endress Group Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori de grupuri electrogene (generatoare de curent ) din lume.

134: Cum protejam suprafetele metalice impotriva ruginii !?

Cum protejam suprafetele metalice impotriva ruginii !?

135: Parchetul Class Bambus la Ambient Expo - Romexpo

In cadrul targului Ambient Expo gasiti prezentate toate modelele de parchet de la Class Bambus.

136: Pardoselile Decolandia la Ambient Expo - Romexpo

Decolandia este prezenta in cadrul targului Ambient Expo, prezentand pardoselile pentru terasa tip compozit.

137: Aparatul cu ultrasunete poate fi o metoda eficienta impotriva cainilor agresivi ?

Aparatul cu ultrasunete este acel dispozitiv capabil a indeparta cu succes cainii agresivi. Acest dispozitiv poate emite ultrasunete imperceptibile urechii umane dar care sunt cu usurinta percepute de caini. Acesta poate fi actionat printr-o simpla apasare a unui buton iar raza sa de actiune poate avea pana la cinci sau sase metri, deajuns insa a preveni un eventual atac din partea cainilor agresivi fara stapan. Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi este proiectat astfel incat sa nu deterioreze in nici un fel starea fizica a acestora.

138: Motocoasa sau trimmerul de tuns iarba la preturi cu 12,41% mai mici

Primavara aceasta, la magazinul online 2u2me, reducerile de pret la motocoasa sau trimmerul de tuns iarba au atins valoarea de 12,41%. Acest procent poate genera un pret de achizitie mult mai rentabil pentru trimmerul pe benzina atat de necesar in gospodarii in aceasta perioada a anului.

139: centralizator de cereale,locuri de munca in agricutura,anunturi de vanzare cumparare cereale

site de prezentare a cerealelor,anunturi de vanzare si cumparare de cereale,informatii bursiere despre preturile cerealelor,locuri de munca in agricultura,dar si un forum de discutii specifice agriculturii

140: Generatoare electrice la preturi mai mici cu 9.68%

Magazinul online 2u2me imaginea web a companiei Starwood Industrial Group prezinta luna aceasta generatoare de curent la preturi cu 9,68% mai mici. Generatoarele pe benzina cu putere de 2200W sunt capabile a furniza curent electric acolo unde nu exista inca o retea publica de energie ori din diferite motive aceasta este indisponibila. Pretul de vanzare dupa aplicarea reducerii de 9,68% la generatoarele de curent este de 967,02 Lei valabil pana la sfarsitul lunii martie. Acest demers poate face mai usoara achizitia generatoarelor cu benzina de 2200W determinand reale economii beneficiarului.


Pagina 14 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro