Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Vanzari


111: Antena Little Wil in Carrefour

Antena Wilson Little Wil este acum comercializata in reteaua Carrefour.

112: Variante disponibile pentru plase de insecte

Accesorizarea ferestrelor cu plase insecte este prioritara mai ales in anotimpul cald.

113: Ventilatoare fara palete, o solutie moderna pentru ventilarea aerului

Noile ventilatoare fara palete sunt prezente sub diferite forme in magazinul online 2u2me. La preturi accesibile, ventilatorul fara palete in forma de mar ori cel in forma de inima, poate fi o solutie eficienta de scadere a temperaturii si crestere a confortului termic. Ideale in zilele toride de vara, ventilatoarele dispun de un design modern si pe buna dreptate starnesc interesul publicului, datorita lipsei paletelor. In ciuda lipsei acelor palete, ele pot servi cu succes la ventilarea aerului in incaperi fiind destul de silentioase comparativ cu celelalte modele de ventilatoare.

114: Aparatele de aer conditionat si sanatatea

Contrar parerii ca sistemele de aer conditionat ar putea cauza sanatatii, acestea daca sunt folosite cu discernamant se dovedesc extrem de utile.

115: Protejarea suprafetelor metalice supuse la temperaturi inalte

Protejarea suprafetelor metalice supuse la temperaturi inalte

116: Prepelite, oua prepelita, ferma prepelita

Prepelita (Coturnix Coturnix) este o pasare migratoare, care face parte din ordinul galiformelor.Din acest ordin fac parte pasarile de talie mare (cocosul de munte), mijlocie (gaina) si mica (prepelita). Prepelita salbatica se diferentiaza de prepelita domestica prin penajul diferit colorat si prin cantecul masculului. La noi in tara prepelita salbatica traieste la campie.Pe timpul iernii migreaza in Africa. Masculul canta in mod specific mai fiind numit si pitpalac.

117: Usi la preturi reduse cu 12,5%

Magazinul online pentru case si gradini ofera in aceasta luna vizitatorilor sai usi la preturi reduse cu 12,5%. Usile de interior pot fi achizitionate la preturi promotionale in cadrul magazinului 2u2me.ro. Usile sunt prezente intr-o gama variata de modele si culori. De asemenea acestea dispun de diverse dimensiuni, fapt ce contribuie pozitiv la satisfacerea diferitelor nevoi manifestate in randul cumparatorilor din piata.

118: Incalzire in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala poate fi realizata in doua moduri: incalzire electrica in pardoseala cu film carbon si incalzire electrica in pardoseala cu ribon.

119: Deckingul WPC prinde din ce in ce mai mult teren

Un articol despre noi tendinte in amenajarea teraselor.

120: Class Bambus isi largeste prezenta teritoriala

Class Bambus incheie noi parteneriate cu firme vanzatoare de parchet.


Pagina 12 din 35    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro