Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Vanzari » Siguranta in automatizari porti culisante

Siguranta in automatizari porti culisante

Format PDF | Tipareste

Suntem pe cale sa oferim multe informatii practice legate de siguranța functionarii automatizari porti în 2014 pentru a asigura ca industria noastra este la fel sigura ca orice alta industrie. Acest lucru a apãrut în urma unei vizite a unei instalatii de automatizari porti culisante. Noi am fost capabil sã se ne implicam in cazul de la HSE unde un instalator a fost prins intre po arta si blocat. A trebuiit sa vina o echipa de instalatori pentru a debloca poarta si a salva instalatorul Acest lucru a subliniat pentru noi cât de ușor poate fi pentru a instala ceea sunt considerate automatizari porti sigure , dar de fapt se dovedește ca nu satisfac toate cerintele de siguranta prevazute in legislatia de automatizari porti din ziua de astazi Audituri de siguranta in automatizari porti existã deja , dar totul pare atat de complicat , deci cum putem simplifica toate ? În același timp , aici sunt cateva mai multe detalii despre automatizarea culisanta menționata mai sus . Automatizare poarta culisanta intr-o comunitate rezidentiala Poarta a fost operat de un motor 24Vdc cu detectare a obstacolelor Poarta a fost fabricata de cãtre instalator și a fost lipsit de muchii ascuțite, etc Barele verticale ale automatizari porti au distanta necesara intre ele. Problema ridicatã de HSE în cauzã este cazul în care automatizari porti trec peste balustrada de metal atunci cand se inchid sau deschid. Instalatorul era convins ca sistemul de detectie al automatizari porti va prevenii orice caz, dar o persoana destul de stupida ar putea incerca sa isi puna mana printre gratii intre poarta si stalpul automatizari porti. Pentru o siguranta ridicata in aceasta instalare de automatizari porti recomanda intodeauna o plasa sau un panou de plexiglass sa fie montat pe poarta pentru a evita asemenea probleme. Cu toate acestea exista o problema est etica a acestei porti pentru ca este amplasata la intrarea unei comunitati rezidentale Hotãrârea HSE a fost cã senzorii de detectare a obstacolelor in automatizari porti nu sunt suficienti și ar putea eșua astfel incat poarta sa nu se opreasca atunci când este detectat un obstacol, deci este nevoie de un nivel suplimentar de securitate . Cea mai buna solutie ar fi instalarea unui panou de plexiglass in zona de periol a portii pentru a prevenii orice pericol atunci cand poarta si gardul se suprapun in timpul de deschidere si inchidere. Aceasta este cea mai buna forma de preventie – exluderea tuturor posibiltatilor automatizari porti din zona de pericol Aceste mãsuri de precauție se referã doar la o problema de siguranțã in automatizari porti din articolul de mai sus dar si restul zonelor periculoase, cum ar fi marginile portii din apropierea pilonilor sau marginea portii la deschidere și închidere , trebuie sã fie luate în considerare în mod individual , cu aceeași abordare .




Despre autor

Compania noastra importa si distribuie automatizari porti, sisteme de securitate: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, culisante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, adresate atat firmelor instalatoare cat si consumatorilor finali.


Despre articol
Autor: atutechsibiu
Numar de vizualizari: 665
Numar de cuvinte: 473



Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro