Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Scobitori cu Stegulet

Format PDF | Tipareste

Confectionam Scoobitori cu Stegulet la cel mai mic pret! Dimensiunile standard ale scobitorii cu steguleț sunt de 6,3cm înălțime scobitoare și 3,4cmx2,4cm steguleț. Pachetul standard cuprinde 50 de bucăți de scobitori. accesoriidecorative.ro vă oferă scobitori decorative cu toate țările lumii. Toate scobitorile sunt făcute în România. Vă oferim scobitori cu steguleț cu orice țară doriți, orice dimensiune, orice cantitate și orice formă. Pentru cereri personalizate nu ezitați să ne contactați. Avem 3 variante de împachetare cu scobitori, pe 2 dimensiuni. Scobitori cu steguleț de dimensiunile 9cm înălțime scobitoare - 3,8cmx4,8cm steguleț. Mod ambalare:pungă - 10 bucăți - 50 de bucăți - 25 de bucăți - 100 de bucăți - 50 de bucăți - 500 de bucăți Din motive de igiena si sanatate , scobitorile cu steguleț nu se returnează!
Despre autor

Aici gasiti mai multe informatii despre produse: http://www.accesoriidecorative.ro/home/135-set-scobitori-cu-stegulet-mixt.html?search_query=pachet+mixt&results=1


Despre articol
Autor: lexijer
Numar de vizualizari: 395
Numar de cuvinte: 365Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro