Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Vanzari » O gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile

O gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile

Format PDF | Tipareste

Infiintata in anul 1993, compania O & R din judetul Bacau pune la dizpozitia clientilor o gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile atat in privinta culorilor, cat si a marimilor. Compania noastra are o experienta de peste 20 de ani si dispune de o echipa tanara si flexibila care se adapteaza foarte usor nevoilor clientior. Produsele se adreseaza tuturor varstelor si cuprind o varietate de modele ,nuante, marimi printre care: imbracaminte de lucru, paza si protectie, uniforme scolare , uniforme pentru magazine, echipamente medicale, echipamente si textile HORECA . Toate produsele realizate sunt confectionate din bumbac de cea mai buna calitate, iar compania noastra controleaza fiecare produs inainte de a fi expediat catre dumneavoastra. Lucram continuu la imbunatatirea calitatii produselor, de aceea am realizat pentru dumneavoastra un catalog de instructiuni pentru ingrijirea produselor. Acesta poate fi gasit accesand pagina www.orbacau.ro . O & R - companie cu capital 100% romanesc, este un partener de incredere care dispune si de un magazin online ce prezinta doar o mica parte din produsele pe care le putem produce, de aceea sunteti invitati sa ne contactati,astfel veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produselor care se potriviesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Despre autor

O & R Bacau office@orbacau.ro http://www.orbacau.ro


Despre articol
Autor: deepfreez
Numar de vizualizari: 340
Numar de cuvinte: 214Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro