Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Transport rutier de marfuri cu temperatura controlata

Transport rutier de marfuri cu temperatura controlata

Format PDF | Tipareste

In marea majoritate a cazurilor in care vorbim de transportul marfurilor cu temperatura controlata, vorbim despre transportul frigorific. Acesta fiind cazul, este important de stiut ca transportul frigorific este compus din doua categorii, si anume: transportul frigorific cu congelare si transportul frigorific cu refrigerare. Pentru marfurile congelate este necesara pastrarea unei temperaturi intre -18 si -20 de grade Celsius, iar pentru marfurile refrigerate este necesara doar racirea si pastrarea unei temperaturi constante. Pentru ca o astfel de marfa sa fie transportata in siguranta si conform normelor in vigoare, Gibrom Expres Distributie pune la dispozitie auto vehicule de capacitati intre 1.5 si 25 de tone, dotate cu aparatura corespunzatoare, pentru a efectua transportul rutier de marfuri congelate si refrigerate.
Despre autor

Gibrom Expres Distributie este o societate comerciala cu capital privat, care furnizeaza servicii de transport rutier de marfuri, atat in regim de colet, cat si in regim de exclusivitate . Printre alte tipuri de marfa, transportam si marfa congelata, defrigerata ori care necesita temeratura controlata: http://www.romexpres.ro/marfa-refrigerata-congelata/


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 650
Numar de cuvinte: 119Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro