Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Solutii complete pentru mobilier de calitate!

Solutii complete pentru mobilier de calitate!

Format PDF | Tipareste

Cauti mobilier de calitate clasic sau modern pentru locuinta ta si pana acum nu ai gasit ceva potrivit? HRM Mobilier Cluj este solutia. Fie ca optati pentru un mobilier clasic sau sau un mobilier modern , HRM Mobilier va pune la dispozitie fronturi din lemn masiv, accesorii pentruv mobilier, manere mobilier , butoni mobilier , bucatarii lemn masiv , hote bucatarie, mese si scaune, mic mobilier, de o calitate deosebita cu un design in stil italian. HRM Mobilier este reprezentant exclusiv in Romania a patru firme prestigioase din Italia, care se ocupa cu productia si dustributiade componente pentru mobilier. Daca vrei sa aflii care sunt noile tendinte in materie de mobilier, care sunt cele mai noi creatii si cum sa iti decorezi locuinta, HRM Mobilier Cluj va asteapta la targul international de mobila, echipamente si accesorii, BIFE-SIM in perioada 10-14 Septembrie la Romexpo, Bucuresti. Ii puteti gasi la standul HRM:B210, pavilion A. Va asteapta cu modele si solutii noi, care se pot adapta fiecarui stil!
Despre autor

HRM Mobilier este reprezentant exclusiv in Romania a patru firme prestigioase din Italia, care se ocupa cu productia si dustributiade componente pentru mobilier.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 702
Numar de cuvinte: 163Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro