Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » S-a deschis noul depozit-showroom Electrocenter

S-a deschis noul depozit-showroom Electrocenter

Format PDF | Tipareste

Azi, 3 Martie 2014 a avut loc eveniment ul de inaugurare a depozitului - showroom Electrocenter , ce s-a deschis pe strada Pasunii, numarul 1B. Evenimentul a reunit colaboratori si parteneri importanti, pentru a sarbatori evolutia principalului furnizor zonal de materiale electrice de calitate: Electrocenter. Cu o dezvoltare continua incepand cu 2001, Electrocenter bifeaza de-a lungul anilor atingerea obiectivelor propuse si mentinerea colaborarilor stranse cu companii multinationale de prestigiu precum LEGRAND, EATON, ABB, PHILIPS, B-TICINO, ELBA, Dietzel-Univolt, OBO Betterman. Din dorinta de a oferi un plus de valoare serviciilor puse la dispozitia clientilor sai, echipa manageriala a Electrocenter hotaraste sa faca investitia intr-un spatiu propriu, cu suprafata totala de 280 mp situat intr-un bloc nou construit in carti erul Vasile Alecsandri, care sa-l transforme intr-un depozit cu showroom de profil. “Inca o data aducem inovatie in segmentul de vanzari materiale electrice, de aceea incepand cu deschiderea acestui magazin va punem la dispozitie serviciul de proiectare, unde un inginer proiectant de specialitate va realiza un calcul luminotehnic, ajutandu-va astfel sa alegeti un corp de iluminat perfect adaptat functiunilor cerute de dumneavoastra, si nu numai”, spune domnul Cheta Ioan, director general Electrocenter. Noul depozit - showroom Electrocenter ne surprinde prin calitate, profesionalism, optiuni si inovatie! Promite solutii pentru materiale electrice si consiliere profesionala pentru indeplinirea nevoilor clientilor. “Multumesc echipei “ELECTROCENTER” pentru faptul ca am ajuns sa ne mentinem pe locul I in topul firmelor din Maramures de trei ani consecutiv si familiei care a inteles si a sprijinit acest proiect”, continua directorul general al companiei Electrocenter.
Despre autor

Despre ELECTROCENTER: Compania ELECTROCENTER a fost infiintata in anul 2001 in conditiile unei nevoi absolute pentru materiale electrice. Prin infiintarea companiei Electrocenter s-a urmarit crearea unui intreg format din solutii, materiale si calitate in domeniul materialelor electrice, grupate intr-un singur magazin: “Magazinul electricienilor”. De-a lungul timpului, Electrocenter a avut performante deosebite, primind locul 1 in Topul Firmelor din Maramures in 3 ani consecutiv si reusind totodata sa ramana o prima alegere pentru clienti.


Despre articol
Autor: Infopublicom
Numar de vizualizari: 321
Numar de cuvinte: 292Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro