Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Relatii-publice » Sun Plaza Shopping Center da tonul Sarbatorilor in Bucuresti!

Sun Plaza Shopping Center da tonul Sarbatorilor in Bucuresti!

Format PDF | Tipareste

Joi, 14 noiembrie 2013, incepand cu ora 19.00, Cristian Popescu-Piedone , primarul Sectorului 4, aprinde la Sun Plaza Shopping Center instalatia de Craciun cu cele mai multe beculete din lume, indoor, dand astfel tonul frumoasei perioade de sarbatori. Devenita deja o traditie a Centrului Comercial, aprinderea luminite lor de Craciun este marcata anul acesta prin organizarea unui eveniment gazduit de Buzdugan si Morar si, bineinteles, adresat tuturor amatorilor de voie buna. Cei prezenti vor putea dansa pe ritmurile antrenante ale trupelor Voltaj si Barbarossa Samba Group si se vor lasa incantati de minunatele demonstratii de vals si de spectacolul salvelor de artificii. Spectacolul va continua in zona restaurantelor din Sun Plaza, la etajul 1, cu un show incendiar de lasere. De asemenea, in intervalul 19:00-23:00, vizitatorii Sun Plaza vor beneficia de ofertele savuroase anuntate de Second Cup, Reina Cafe, Scandia Sibiu, Osteria di David, Starbucks si Cora. Sarbatori le incep la Sun Plaza! Mai multe detalii pe www.sunplaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center. Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran. CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, management ul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.
Despre autor

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.


Despre articol
Autor: ina.zaifu
Numar de vizualizari: 506
Numar de cuvinte: 387Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro