Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Relatii publice


31: In 2009 Graffco sustine Societatea Romana de Cancer - Cluj-Napoca

Ajutati si dumneavoastra la obtinerea de fonduri pentru campania Societatii Romane de Cancer - Cluj-Napoca

32: Evenimente personalizate

Idei pentru obtinerea unui efect maxim cu buget minim in organizarea de evenimente.

33: S-a lansat NewsRelease.ro - un nou site de distributie a comunicatelor de presa

NewsRelease.ro este un nou site romanesc dedicat distributiei si gazduirii comunicatelor de presa. Platforma NewsRelease.ro isi propune sa realizeze distributia comunicatelor de presa prin canale specifice epocii WWW.

34: Pictorul Romeo Niram si Eva Defeses premiati la Lisabona pentru promovarea culturii si a artei in spatiul iberic

Pictorul Romeo Niram a fost distins de Miscarea de Arta Contemporana din Portugalia cu Premiul MAC’ 2009 Dinamizare Culturala, in cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor de Arta si Cultura MAC 2009, care a avut loc pe data de 30 Iunie, la Lisabona.

35: Zborul si organizarea de evenimente

In cautarea unei solutii de evenimente de care clientii si angajatii sa-si aminteasca ani intregi apelezi la elicopter. Elicopterele se pot personaliza cu insemnele companiei client sau pot purta Skybannere cu aceste insemne (bannere gigantice de 1500 metri patrati). Zborul cu elicopterul este insa o experienta entuziasmanta si o modalitate de neuitat de a spune Multumesc clientilor valorosi si echipei. Oricare ar fi genul de eveniment se pot realiza pachete pentru zile pline de provocari si experiente noi la care sa participe fiecare. La sfarsitul actiunii participantii pot primi un certificat ca si amintire.

36: Grupul APT lanseaza - Team 009

Grupul APT a lansat la începutul anului o soluţie concretă, adaptată la nevoile pieţei actuale, soluţie ce asigură echilibrul dintre bugetul companiei tale şi nevoia de dezvoltare a echipei: Team 009.

37: Alpin Ltd Alpinism utilitar Galati fara limita verticala

SC. ALPIN LTD SRL Galati executa: termoizolatii cu polistiren expandat; vopsitorie industriala; renovari fatade cladiri; spalari geamuri; interventii antene si relee GSM; prin metoda alpinismului utilitar. http://alpinltd.go.ro/

38: Zonta Bucuresti aniverseaza 3 ani de la înfiintare si totodata gazduirea primei întâlniri a Ariei 05 în România

Bucuresti, 28 martie 2009: Pe 28 martie Zonta Bucuresti, primul club din tara noastra al binecunoscutei retele Zonta International, aniverseaza 3 ani de activitate. Evenimentul a fost dublat de o premiera pentru România si anume organizarea întâlnirii Ariei 05 din care face parte si clubul român alaturi de Bulgaria si Macedonia.

39: Pâna în 2010, 50% din achizitiile publice vor fi tranzactionate electronic

Pâna în 2010, 50% din achizitiile publice vor fi tranzactionate electronic prin intermediul SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice)

40: Nunta Unicat

Organizare nunti: aranjamente florale, nunta, huse, dj, muzica, sonorizare, lumanari, buchete mireasa, buchete nasa, foto nunta, video nunta, invitatii nunta, agentie evenimente, botez


Pagina 4 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro