Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Relatii publice


21: Totul despre rulouri exterioare

De ce sa va achizitionati rulouri exterioare pentru locuinta dumneavoastra?

22: Comunicat de presa prezentare Raport intermediar al Grupului de lucru interregional, Proiect TICFIN, 7 decembrie 2011

Conferinta de presa pentru prezentarea Raportului intermediar al Grupului de lucru interregional constituit in cadrul proiectului,în data de 7 decembrie 2011, ora 10:00, la sediul Institutului Bancar Român din str. Negru Voda nr.3, sector 3, Bucuresti, intrarea C, etaj 2, sala 1 „Mitita Constantinescu”.

23: Amadeus Live! Nu rata primul episod al Magiei la Plaza Romania!

Incepand cu 05 Decembrie Plaza Romania transmite Live Primul Episod al Magiei de Craciun.

24: „ Ziua internațională a copilului”

Asociația Pakiv România prin Centrul de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă, CISPER Vest Timișoara, organizează în data de 23 noiembrie 2011, la Restaurant “Rebeca” situat pe strada Liniștei Nr. 54, evenimentul „ Ziua internațională a copilului’’

25: Pentru ca imaginea ta conteaza, PR ON5 se lanseaza oficial

24 octombrie 2011, Bucuresti – Acest anunt este recomandat celor care vor sa iasa in evidenta! Indiferent ca sunteti persoane fizice sau juridice, mesajul vostru trebuie sa ajunga la publicul tinta. NewsON5 lanseaza oficial segmentul de Relatii Publice si Comunicare, pentru ca imaginea voastra conteaza!

26: Lansare oficiala NewsON5

Cea mai noua platforma online dedicata stirilor si evenimentelor, NewsON5, a reusit sa capteze interesul cititorilor si al colaboratorilor in cele doua luni de la lansare.

27: ING Service Center Europe caută vorbitori de cehă și slovacă

Centrul Regional de Servicii pentru țările din Europa Central㠖 ING SCE – continuă recrutarea de personal: peste 50 de noi locuri de muncă în departamentele Financiar și Operațiuni vor fi ocupate până la sfârșitul anului.

28: Conferinta de rpesa Linked to Green

Marti 29 iunie va fi organizata conferinta de presa ocazionata de incheierea primei etape a proiectului de responsabilitate sociala “Linked to Green”. Evenimentul va avea loc la ora 19.30, in sala Marseille din cadrul hotelului Novotel, Calea Victoriei nr. 37B, Sector 1, Bucuresti.

29: Beneficii pentru firmele infiintate in 2010

Graffco vine in aceasta primavara cu oferte la toate produsele Facturier: reduceri de 30 la suta la oricare dintre programele de facturare comandate pentru firmele infiintate in 2010.

30: Diana Metiu International a obtinut contul Concorde Groupe GmbH

Pe o piata aflata in continua expansiune, firma Diana Metiu International isi extinde portofoliul de clienti cu holdingul Concorde Groupe GmbH.


Pagina 3 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro