Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Relatii publice


11: Allan Pease a impresionat baimarenii la cel mai mare eveniment de business din Transilvania

Publicom si One IT au fost partenerii locali din Baia Mare care au promovat si facilitat accesul baimarenilor la cel mai important eveniment al anului din Transilvania, ce l-a gazduit in premiera pe Allan Pease la Cluj-Napoca. Seminarul lui ”How To Be A People Magnet” a avut loc miercuri 27 martie 2013, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

12: ... si anuntam un eveniment de succes

Cum realizam un eveniment de succes, demn de tinut minte?

13: Rasfat de 5 stele in cadrul evenimentului Luxury & Elegance

Vineri, 12 octombrie 2012, va avea loc prima editie a evenimentului exclusivist Luxury & Elegance, organizat de agenţia de comunicare Russenart Communications. Partenerul principal şi gazda evenimentului este HOTEL MARSHAL GARDEN 5*. Participanţii la eveniment vor beneficia de „răsfăţ de 5 stele” participând la activităţi exclusiviste: vizionări private ale unor colecţii de haine şi bijuterii de lux, ateliere de artă florală şi pictură pe porţelan, degustări de vinuri şi băuturi fine, testări ale unor produse de ciocolaterie şi cofetărie etc.

14: Social Media in Afaceri

Marketingul a fost revoluționat de mediul online și mai ales de mijloacele sociale online. Acum informația se răspândeste la nivel global, nu doar local. Aceste noi metode de promovare aduc cu ele o serie de provocări. Participă la un curs intensiv și află cum să folosești eficient Social Media pentru a-ți promova produsele și serviciile.

15: Cursr Formator Autorizat

La acest curs înveți despre: cum să fii un facilitator de top, cum să livrezi informația eficient, metoda experiențială, planificarea și organizarea formării, evaluare, marketingul formării, follow-up.

16: Curs autorizat Formator, Bucuresti, 26 iulie – 3 august

Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii, sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti? Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

17: Salariu 6000 Ron Lunar! Aplica acum www.ChatStudio.ro

Echipa ChatStudio.ro face angajari. Locuri limitate! 0720.81.81.29 sau SMS. YAHOO: chatstudioro ! Videochat

18: Curs Manager in domeniul sigurantei alimentare – HACCP, autorizat CNFPA, 26 – 29 iunie

Acest curs este destinat persoanelor ce activeaza in domeniul alimentar, in cadrul departamentului HACCP sau celor responsabile cu siguranta alimentara, din cadrul unitatii.

19: Orlando Ioan

Firma GENERAL TRANSPORT .SRL in urma rezilierii contractului de leasing, si noi am ajuns sa purtam discutii cu recuperatorul Orlando Ioan

20: Care este profilul idel al unui organizator de evenimente?

Organizarea de evenimente s-a transformat in ultimii ani dintr-o simpla competenta a relatiilor publice intr-o industrie de milioane de euro. In tari precum Statele Unite, organizarea de evenimente este o industrie cu profituri de milioane de dolari si cu o rata de crestere de peste 150% pe an.


Pagina 2 din 5    1   2   3   4   5  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro