Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Management


1: Analiza de risc la securitate fizica conform HG301/2012.

Incepand din acest an, societăţile comerciale sunt obligate să realizeze analiza de risc la securitate fizică, pentru toate obiectele de activitate active şi sediile de firma pe care le detin.

2: Seminarul “Cum iti cresti BUSINESS-ul cu internetul si tehnologia IT”, un succes in randul oamenilor de afaceri din Baia Mare

Miercuri, 14 mai 2014, in Sala de conferinte a Best Western Eurohotel din Baia Mare, companiile baimarene One-IT si SilkWeb au prezentat unui public numeros – compus din manageri de companii, directori executivi si economici din Baia Mare si imprejurimi – un seminar despre imbunatatirea performantei si castigurilor companiilor, prin folosirea corecta a noilor tehnologii si a internetului.

3: Seminar GRATUIT: Cum iti cresti business-ul cu internetul si tehnologia

Companiile baimarene OneIT si SilkWeb invita toti proprietarii de afaceri la seminarul GRATUIT “Cum iti cresti business-ul cu internetul si tehnologia”, care va avea loc miercuri, 14 mai 2014, incepand cu ora 17:00, la Best Western Eurohotel (bd. Bucuresti 23, Baia Mare), in sala de conferinte.

4: Amenajari apartamente

Detii un imobil si doresti sa il inchiriezi, dar nu ai timp sa te ocupi de intretinerea si administrarea acestuia? Claudia Properties te ajuta fara sa investesti timp si efort!! Claudia Properties ofera servicii de management imobiliar.

5: MANAGER PROIECT, curs autorizat ANC, aprilie 2014, Cluj-Napoca

Aveti o idee de proiect si doriti sa o puneti in practica? Fondurile europene reprezinta pentru dvs. oportunitati profesionale si financiare atragatoare? KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 242101.

6: Curs autorizat Expert Achizitii Publice, martie 2014, Craiova

Va ocupati de administrarea procesului de achizitii publice in cadrul unei organizatii? Atunci, trebuie sa fiti curent cu noile modificari legislative privind achizitiile publice. KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Craiova la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia " EXPERT ACHIZITII PUBLICE " cod COR 214946.

7: Curs Expert Achizitii Publice, 06-09 februarie 2014, Craiova

Va ocupati de administrarea procesului de achizitii publice in cadrul unei organizatii? Atunci, trebuie sa fiti curent cu noile modificari legislative privind achizitiile publice. KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Craiova la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia " EXPERT ACHIZITII PUBLICE " cod COR 214946.

8: Curs autorizat MANAGER de PROIECT, 06-09 februarie 2014, CRAIOVA

Aveti o idee de proiect si doriti sa o puneti in practica? Fondurile europene reprezinta pentru dvs. oportunitati profesionale si financiare atragatoare? KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Craiova la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia "MANAGER PROIECT" cod COR 242101.

9: Workshop “Managementul timpului” in Baia Mare

Joi,14 Noiembrie 2013, Top Club organizeaza un workshop cu tema “Managementul timpului”, ce va avea loc la Eurohotel in Baia Mare, intre orele 9:00-11:00. Acesta o sa fie sustinut de catre Cristian Fertea, un trainer cu renume national, unul dintre primii autori de literatura motivationala din Romania (http://www.situpoti.ro).

10: Romania este pe locul 10 in Uniunea Europeana in termeni de productie a energiei eoliene

Expo Media incurajeaza dezvoltarea energetica la nivel local si european la ¡°Energy Development Conference¡±, in data de 14 noiembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.


Pagina 1 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro