Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Intreprinzatori » Arad este urmatoarea gazda a seriei de Conferinte FNTM: Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor rurale

Arad este urmatoarea gazda a seriei de Conferinte FNTM: Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor rurale

Format PDF | Tipareste

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM are placerea de a invita intreprinzatori , manageri, precum si persoane interesate de dezvoltarea unei afaceri , sa descopere oportunitati de dezvoltare, finantare si educatie , la Conferinta “Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor rurale” joi 29 noiembrie 2012, orele 9.00 – 16.00, ce se va desfasura la INEU judetul Arad, la Hanul Moara cu Noroc, pe drumul Ineu-Arad la rascrucea Morii. Conferinta este deschisa oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia locala din mediul rural si va cuprinde prezentari, sesiuni interactive de discutii intre participanti si consultanti si un prânz in format deschis, existând posibilitatea comunicarii informale. Evenimentul se doreste a fi un sprijin acordat intreprinzatorilor si factorilor de decizie din cadrul autoritatilor publice locale, in demersul lor de a asigura dezvoltarea comunitatii locale, prin dezvoltare economica si cresterea capacitatii administrative. La Conferinta vor participa profesori si consultanti cu o vasta experienta in management , administratie publica, finante , dezvoltare locala, ce vor raspunde intrebarilor si vor acorda asistenta directa pe subiectele si problemele ridicate de catre dumneavoastra. Fiecarui participant la Conferinta i se va acorda o bursa in valoare de 1000 lei, pentru inscrierea la cursul online “Program de Educatie Antreprenoriala”, lansat de FNTM. Cursul se desfasoara pe o perioada de 6 luni si ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, prin parcurgerea celor 7 module de curs concepute de o echipa de profesori recunoscuti in mediile universitare: Antreprenoriat si inovarea afacerii, Managementul afacerii, Comunicare si negociere in afaceri, Finantele si contabilitate a afacerii, Firma si mediul economic, Marketing si Initiere IT pentru afaceri. Taxa de participare la eveniment este de 200 lei si se poate achita prin banca in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100. Taxa acopera partial costurile desfasurarii acestei initiative, majoritatea cheltuielilor fiind suportate de FNTM. Va invitam sa va inscrieti la Conferinta pâna la data de 26 noiembrie 2012, prin transmiterea datelor de contact catre Buftea Marius - Consultant Regional FNTM, tel. 0748.252.301, email: marius.buftea@ fntm .ro.
Despre autor

Va invitam sa va inscrieti la Conferinta pâna la data de 26 noiembrie 2012, prin transmiterea datelor de contact catre Buftea Marius - Consultant Regional FNTM, tel. 0748.252.301, email: marius.buftea@fntm.ro.


Despre articol
Autor: info@fntm.ro
Numar de vizualizari: 333
Numar de cuvinte: 336Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro