Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinzatori


1: » hale metalice industriale

Firma constructii hale metalice industriale si case pe structuri metalice

2: Detalii de interes despre companiile de software din Romania si ofertele lor atat in Romania cat si in strainatate.

Un scurt articol despre sistemele ERP care garanteaza buna functionare a procesului de productie din interiorul firmelor cu profil industrial. Contactati-ne in cazul in care vreti mai multe detalii.

3: Servicii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor si securitatii si sanatatii in munca

Societatea noastră oferă consultanţă de specialitate în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor (P.S.I.) şi în domeniul securităţii si sănătăţii în muncă (protecţia muncii - SSM)

4: Curs acreditat Expert Achizitii Publice, 05-08 martie 2014, Arad

Va ocupati de administrarea procesului de achizitii publice in cadrul unei organizatii? Atunci, trebuie sa fiti curent cu noile modificari legislative privind achizitiile publice. KAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Arad la cursul autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia " EXPERT ACHIZITII PUBLICE " cod COR 214946.

5: Cultura zmeurului, o afacere la inemana

Sunt prezentate pricipalele verigi tehnologice privind cultura zmeurului.

6: Publicom si One IT te invita la seminarul lui Brian Tracy

In data de 25 Martie 2014 va avea loc seminarul “Maximum Achievement” sustinut de Brian Tracy, autorul best seller-ului „Psihologiei succesului”. Inscrierea se poate realiza pe : http://transilvaniabizseminars.ro/briantracy2014/cluj-napoca/inscrieri/ , iar folosind codul promotional de reducere ONTIU20, este oferita o REDUCERE de 20% suplimentara la orice bilet.

7: Top Club a premiat cea mai hazlie idee de afaceri


8: Cunoasteti succesul pe cont propriu alaturi de Eurocor!

In actualul context economic, din ce in ce mai multe persoane renunta la joburile full-time pe care le detin la diversi angajatori si aleg sa-si urmeze visele si sa-si puna in practica ideile intemeindu-si propria afacere, pentru a beneficia in totalitate de rezultatele muncii lor. Cu efort sustinut si o pregatire optima in prealabil, oricine are sansa de a atinge succesul in afaceri. In acest sens, Eurocor – Filiala a Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta a dezvoltat Cursul Cum sa-ti Dezvolti Propria Afacere care va ajuta sa puneti bazele propriei afaceri in orice domeniu doriti.

9: Curs autorizat ANC Manager proiect – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat MANAGER PROIECT Cod COR 242101 (cod COR vechi 241919) in luna octombrie 2013.

10: inregistrare marci

Marca este un semn susceptibil de reprezentare grafica servind la deosebirea produselor sau serviciilor unei persoane fizice sau juridice de cele apartinând altor persoane. Pot sa constituie marci semne distinctive cum ar fi: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, elemente figurative, forme tridimensionale si în special forma produsului sau ambalajului sau, combinatii de culori, precum si orice combinatie a acestor semne.


Pagina 1 din 10    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro