Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Intreprinderi-mici-si-mijlocii » Tipuri de cuptoare de pizza pentru restaurante si baruri

Tipuri de cuptoare de pizza pentru restaurante si baruri

Format PDF | Tipareste

In ultimii ani pizzeriile au devenit localurile cele mai frecventate de catre clienti, deoarece au preturi foarte bune, mancarea este delicioasa si nu trebuie sa astepte foarte mult pana le vine comanda. Pentru ca aceste localuri sa aiba un randament cat mai bun trebuie ca echipamentele de bucatarie sa fie profesionale si de top, iar un rol important il au cuptoarele pentru pizza. Cuptoarele pentru pizza cele mai eficiente sunt cele electrice, deoarece au mai multe avantaje, dintre care cele mai importante sunt: - prezinta un design simplu, pentru ca oamnii din bucatarie sa se descurce usor cu acestea; - intretinerea cuptoarelor pentru pizza este simpla si nu necesita un efort foarte mare; - curatirea lor se realizeaza usor; - daca dimnesiunile exterioare sunt mici, pentru a ocupa cat mai putin spatiu in cadrul unei bucatarii, iar interiorul este cuptorului de pizza este mare, pentru a se coace cat mai eficient blaturile de pizza, impreuna cu ingredientele; - in functie de modelul cuptorului de pizza ( si de nevoile restaurantului ) consumul de energie  al cuptorului difera; - temperatura din interiorul cuptorului este constanta; Pentru o eficienta in cadrul restaurantelor sau pizzeriilor, cuptoarele pentru pizza cu 2 camere sunt cele mai indicate. Cuptor pizza electric cu 2 camere, are o capacitate de 8 pizza,  4+4 pizza 25 cm, este construit din inox AISI 304, 18/10, prezinta o placa samota, are control termostatic separat pentru fiecare camera, are lumina interna. Detaliile tehnice ale acestui cuptor sunt dimensiuni interioare 2 x (500x500x100mm), alimentare 380V, putere 6 Kw, dimensiuni exterioare 800x720x500mm. Cuptor pizza electric cu 2 camere se pot coace 4+4 pizza 33 cm, prezinta un panou frontal inox, are o placa samota, control termostatic, are termometru si lumina interna, iar usile sunt cu geam dublu.  Tehnicul acestui cuptor  de pizza are dimensiunile interioare 660x690x135/230 Hmm, alimentarea este cu 380V, putere 10 Kw, iar dimensiuni exterioare 975x815x745Hmm. Cuptor pizza cu 2 camere - se pot coace 6+6 pizza 32cm, are o placa samota, temp. lucru +50…+500°C, iar detaliile tehnice sunt urmatoarele: dimensiunea interioara a celor 2 camere este de 660x990x140mm, alimentare cu 380V, putere 14,4 Kw, greutate 178 kg, iar dimensiuni exterioare 980x1220x750mm. Cuptor pizza electric cu 2 camere- are o capacitate de 9+9 pizza 30 cm , are placa samota, pentru fiecare camera prezinta control termostatic, are lumina interna si este din inox. Detaliile tehnice sunt urmatoarele: dimensiuni interioare ale celor 2 camere sunt 920x920x150mm, alimentare este de 380V, putere 16 Kw, dimensiuni exterioare 1220x1040x780mm. Aceste cuptoare pentru pizza sunt utile pentru restaurantele si pizzerile mai mari, unde sunt clienti multi sau au specific de bucatarie italiana, iar comenzile trebuie sa fie gata iar pizzele trebuie sa fie servite rapid.  Echipamentele din cadrul unei bucatarii de restaurant sau a unei pizzerii trebuie sa fie de profesionale si performante, pentru ca astfel iti respecti angajatii, dar mai ales clientul platitor, oferindu-le servicii si produse de calitate.




Despre autor

EchipamenteDiscount.ro - este unul dintre cele mai cunoscute magazine online care comercializeaza echipamente horeca. Afla mai multe despre noi direct de pe site.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 388
Numar de cuvinte: 496



Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro