Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


71: GRABESTE-TE!! ULTIMELE 5 LOCURI DISPONIBILE!! Curs Manager Resurse Umane la doar 300RON

Mai mult decat atat, toti participantii la cursul �Manager Resurse Umane�, vor primi un VOUCHER ANIVERSAR de 200 RON, pentru cel mai nou curs de pe piata in domeniul resurselor umane �Expert legislatia muncii�, autorizat CNFPA.

72: 3 pasii pe care trebuie sa-i urmezi cand doresti sa-ti utilezi casa cu incalzire prin pardoseala

Pasii pe care trebuie sa-i urmezi cand doresti sa-ti utilezi casa cu incalzire prin pardoseala

73: GRABESTE-TE SA OCUPI UN LOC!! Curs Manager Resurse Umane la doar 300RON

Toti participantii la cursul “Manager Resurse Umane”, vor primi un VOUCHER ANIVERSAR de 200 RON, pentru cel mai nou curs de pe piata in domeniul resurselor umane “Expert legislatia muncii”, autorizat CNFPA.

74: Hai sa curatam pavelele

In acest articol vom vorbii despre modul in care se curata suprafatele pavate

75: Curs AUDITOR INTERN, autorizat CNFPA, Bucuresti, 5 - 26 mai

Auditul reprezinta o activitate cheie – esentiala - in orice organizatie, ce consta intr-o examinare metodica realizata in vederea determinarii daca activitatile si rezultatele intreprinse la subiectul examinat sunt conforme cu procedurile prestabilite. Se permite astfel identificarea lacunelor si intreprinderea unor masuri corective in vederea sporirii eficacitatii muncii si implicit a organizatiei (indiferent de tipul acesteia: IMM, institutie publica, ONG, etc).

76: Rezistenta pavelelor

Pavelele au devenit in ziua de azi o moda, tot mai convenabila, utila, rezistenta si estetica. detinand forme deosebite si bine realizate, asamblarea pavajelor se efectueaza cu usurinta, asamblarea {putand fii desfasurata manual, rezultand astfel o intindere mai trainica si mai durabila ca asfaltul.

77: Curs Expert achizitii publice, autorizat CNFPA, Bucuresti, 3 � 17 mai

Acest curs poate fi urmat atat de catre persoanele care lucreaza deja, cat si de cele care ar dori sa lucreze in domeniul achizitiilor publice. Se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti.

78: Despre pavele

Folosirea pavelelor reprezinta solutia cea mai buna in amenajarile exterioare ({curti, gradini, trotuare, drumuri, spatii comerciale, etc.), atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic. pavajele, datorita coloritului si a formelor deosebite, se pot integra cu usurinta in arhitectura constructiil

79: Cum protejam suprafetele metalice impotriva ruginii?

Orice suprafata metalica este supusa actiunii mediului incojurator care, prin elementele sale principale, aer si apa, reactioneaza cu metalul determinand aparitia ruginii.

80: Ghid cusut goblen - Partea I

Instructiuni cusut goblen si set goblen, pentru a lucra un goblen de calitate trebuie sa folosim materiale de calitate,


Pagina 8 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro