Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


61: Sfaturi utile cand iti pui termopan

Sfaturi utile pentru cei care vor sa isi puna termopane sau sa isi schimbe tamplaria pvc.

62: OFERTA VERII LA MARE Curs autorizat CNFPA “Specialist in managementul deseurilor” – obligativitate conform Legii 211/25.11.2011

BENEFICII • insotitorul vine gratuit; • masa inclusa; • nu risti o amenda; • certificat de absolvire CNFPA, recunoscut national si international; • taxa de examinare – gratuit.

63: Curs MANAGEMENTUL DESEURILOR, autorizat CNFPA, 25 - 27 iunie

Urmeaza acest curs pentru a nu risca o AMENDA!! Taxa de examinare si eliberarea certificatului recunoscut national si international CADOU!!

64: Curs MANAGER DE PROIECT, autorizat CNFPA, 27 – 29 iunie

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa afle cum sa elaboreze in mod corect un proiect si care sunt pasii de urmat in vederea obtinerii unui proiect ce nu va intampina probleme la implementare

65: Un sunet pentru fiecare

Cum alegem aparatura potrivita pentru un sunet de calitate

66: Curs Managementul deseurilor, autorizat CNFPA, Bucuresti, 25 - 27 iunie

Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!! Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national si international, CADOU!!

67: Istoria pavelelor

Folosirea pavelelor a cunoscut o perioada de redescoperire dupa cel de al II-lea Razboi Mondial cand s-a reconstruit Europa. Multitudinea formelor de constructie si folosirea culorilor in pavelele de beton a fost facuta de germani. Tot ei cu ajutorul unor utilaje speciale au favorizat si marit productia de pavele, in anii '60.

68: Utilitate pavele

Pavelele ofera o sumedenie de solutii de amenajare personalizate si diversificate prin culoare, forma si tipurile de suprafete disponibile. Pavelele creeaza o atmosfera de liniste binefacatoare, nu necesita ingrijiri, sunt durabile,rezistente, estetice, usor de intretinut si refolosibile.

69: Curs Managementul deseurilor, autorizat CNFPA, Bucuresti, 28 - 30 mai 2012

Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!! Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

70: GRABESTE-TE!! ULTIMELE 3 LOCURI DISPONIBILE!! Curs Manager Resurse Umane la doar 300RON

Mai mult decat atat, toti participantii la cursul Manager Resurse Umane, vor primi un VOUCHER ANIVERSAR de 200 RON, pentru cel mai nou curs de pe piata in domeniul resurselor umane Expert legislatia muncii, autorizat CNFPA.


Pagina 7 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro