Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


51: Curs Inspector Resurse Umane

Doriti sa aveti acces la informatii utile si practice pentru dezvoltarea dumneavoastra profesionala? Sunteti interesat sa aflati cum se administreaza corespunzator angajatii unei companii? Sau poate vreti sa porniti pe drumul carierei dumneavoastra in Resurse Umane.

52: Cursul de "Specialist in managementul deseurilor" la doar 500 RON (toate taxele incluse).

Oferta este valabila pentru cursurile desfasurate in lunile august si septembrie 2012. Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!! Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national si international, CADOU!!

53: Pavaje in orase

Pavaje din beton vedem astazi in mai toate zonele pietonale din diverse localitati. Odata cu reconstructia fatadei unui oras in cele mai multe din cazuri se alege pavajul construit cu pavele din beton. Optiunea acaeasta se face pe baza unui pret demonstrat mai mic atat pentru achizitionarea pavajelor cat si a costurilor mici la materialele auxiliare care ajuta la realizarea pavajelor. Stim cu totii ca podul pe care se monteaza pavelele este realizata din nisip un material usor de procurat mai ales de cei care stau in apropierea raurilor, acesta avand un pret extrem de mic uneori totul reducandu-se la costul de transport.

54: Garduri de beton

Gardurile de beton sunt ideale pentru locurile cu pericol mare de incendiu si pentru cei care doresc sa evite remedierea anuala, scumpa si cu mare pierdere de vreme de care necesita gardurile de lemn traditionale. Fiind bine sctiut ca gardurile noastre de beton folosesc doar culori integrate, ele nu se vor distruge pe masura ce timpul va trece. Din acest motiv proprietarii|detinatorii} de suprafete mari aleg sa foloseasca gardurile de beton in defavoarea gardurilor traditionale de lemn.

55: Curs autorizat Expert achizitii publice

Top Quality Management are placerea de a va invita sa participati la un nou curs de Expert achizitii publice, organizat in Bucuresti, in perioada 22 – 30 august intre orele 9.30 - 17.00.

56: Curs autorizat CNFPA “Expert legislatia muncii”

Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national, dar si international, CADOU!! Cel mai nou curs de formare profesionala in domeniul resurse umane si al legislatiei muncii.

57: Curs autorizat AUDITOR INTERN, Bucuresti, 2 - 10 august 2012

Auditul reprezinta o activitate cheie – esentiala - in orice organizatie, ce consta intr-o examinare metodica realizata in vederea determinarii daca activitatile si rezultatele intreprinse la subiectul examinat sunt conforme cu procedurile prestabilite.

58: Curs Formator, autorizat ANC - fost CNFPA, Bucuresti, 26 iulie – 3 august

Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii, sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti? Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

59: Cum se fabrica pavele

Pavele sunt realizate prin varsarea de beton intr-o diversitate de figuri pentru a ajunge la forma si dimensiunea dorita. Colorarea se introduce pentru a adauga diferite nuante si culori, incalzind astfel admosfera din suprafata pavata. Pavajul din beton este diferit fata de pavajul obtinut din piatra prin faptul ca sunt uniforme in forma dimensiune si in culoare. Acest lucru permite instalarea cu minim de taiere. Dimensiunea lor uniforma, de asemenea , simplifica operatiunea de planificare si cumparare.

60: Curs EVALUATOR PROIECTE, autorizat CNFPA

Cursuri la cerere si personalizate, adaptate nevoilor de instruire ale personalului implicat in procesul de dezvoltare, implementare si evaluare a proiectelor derulate cu ajutorul Fondurilor Structurale si de Coeziune puse la dispozitia Romaniei de catre Comisia Europeana (prin intermediul Programelor Operationale si nu numai).


Pagina 6 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro