Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


41: Garduri Metalice Bucuresti

Executam la cele mai bune preturi,lucrari de calitate in confectii metalice de garduri metalice,porti metalice,grilaje metalice,scari metalice,balustrade,fier forjat intr-o gama variata de modele.Transportul si montajul in Bucuresti este gratuit. Tel: 0744886041 / 0733290181 http://www.alextrans.ro

42: Istoric al gardurilor din beton

Odata cu aparitia noilor modele de garduri si mai ales dupa perioada comunista, cererea pentru garduri de beton s-a marit substantial. Gardul prefabricat din beton poate fi considerat o solutie ideala pentru o imprejmuire ingrijita, eficienta, solida, rapida si cu costuri nesemnificative de intretinere, ce rezista mai bine de o jumatate de secol.

43: Instructiuni de montaj al pavajelor

Un montaj perfect al pavajelor inseamna efectuarea unui sistem optim de drenare a apei de pe pat, dar si din fundatie si suprastructura.

44: Avantajele pavelelor

Redecorarea proprietatii private si curtii cu pavele din ciment este avantajoasa si benefica, deoarece ele pot oferi o gama diversificata de forme, culori si modele produse pentru trotoare si drumuri de masini. Decopertarea nu reprezinta o problema atunci cand utilizam suprafete pavate din beton. Dupa efectuarea lucrarilor de degajare a terenului vom realiza acelasi aspect ca si inainte. Imaginativa ce reprezinta sa decopertati o suprafata betonata

45: Curs EVALUATOR PROIECTE, autorizat ANC

Afla acum tot ce trebuie sa sti despre evaluarea proiectelor, de la lectori cu o vasta experienta in domeniu, recunoscuti national si international. Cursul se adreseaza si celor care nu isi doresc o cariera de evaluator, insa scriu proiecte pentru accesarea finantarilor nerambursabile. Astfel, Aflati care sunt punctele nevralgice ale unui proiect, precum si aspecte cheie ce trebuie integrate in toate proiectele ce doresc acumularea unui punctaj ridicat la evaluare.

46: Pavaje din beton

Pavajele din beton ne ofera o multitudine de idei de amenajare personalizate si diversificate prin culoare, tipar si modele de intindere disponibile. Aceste pavaje pun in valoare spatiul exteriora. Betonul este un produs natural si este cel mai utilizat material in constructii la nivel mondial. Fapt ce se datoreaza pe de o parte naturaletii sale, dar si durabilitatii remarcabile pe care o probeaza de fiecare data

47: Curs MANAGEMENTUL ACHIZITIILOR PUBLICE - contract FIDIC

Vrei sa iti maresti aria de expertiza in domeniul achizitiilor? Doresti sa maresti veniturile companiei tale prin participarea si la alte achizitii publice, nu doar cele ce se desfasoara pe teritoriul tarii noastre?

48: Ce optiuni am in alegerea pavelelor

Turnatorii de pavaje joca un rol imprtant in hotararea unei decizii cu privire la ce model de suprafata cu pavele vi se potriveste in gradina sau curtea dumneavoastra. Nu ezitati sa cereti opinii si mai ales poze cu lucrarile de pavele realizate. Astfel veti vedea o alta forma asupra felului in care se va vedea locatia dumneavoastra alee gradina sau oricare suprafata cu pavele.

49: Curs autorizat ANC “Expert legislatia muncii”

21 - 29 septembrie 2012, Bucuresti Taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire recunoscut national, dar si international, CADOU!! Cel mai nou curs de formare profesionala in domeniul resurselor umane si al legislatiei muncii.

50: Cum imi aleg pavelele

Indiferent daca locatia dumneavoastra se afla intr-o zona umeda sau nisipoasa, la campie sau la munte, pavajele ofera o alternativa pe termen lung si foarte placuta la orice peisaj. Cele mai bune sfaturi care se pot da in alegerea pavajelor sunt acelea ca trebuie avut grije la . Trebuie alese nuante care lucreaza in armonie cu nunantele casei. Pavajul nu trebuie ganditPavelele nu trebuie gandite neaparat ca un design exterior, zona cu pavaj trebuie gandita ca o camera foarte mare de relaxare.


Pagina 5 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro