Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


21: REDUCERILE LUNII MAI

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere de a va invita sa beneficiati de REDUCERILE LUNII MAI pentru unele dintre cele mai cautate cursuri autorizate ANC.

22: Curs autorizat ANC EXPERT ACHIZITII PUBLICE – www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat EXPERT ACHIZITII PUBLICE Cod COR 214946, in luna mai 2013.

23: De ce sa deveniti firma partenera Lyoness?

Lyoness, comunitatea de cumparaturi activa la nivel international, dar si program de fidelizare, ofera atat cumparatorilor, cat si firmelor partenere, avantaje imbatabile si multe beneficii. Avand peste 2,6 milioane de membri in intreaga lume, Lyoness pune la dispozitia fiecarui partener comercial, o retea uriasa de potentiali clienti, al caror scop comun este sa cumpere exclusiv de la firmele partenere Lyoness, pentru ca acestea le ofera posibilitatea de a-si valorifica avantajele de membru.

24: Bonclara - Mobilier Din Lemn Masiv Pentru O Viaţă!

Mobilierul din lemn masiv, lucrat n atelierele Bonclara din Bucureşti, respectă standardele cele mai nalte de calitate. Echipa noastră de experţi in prelucrarea lemnului masiv, ct şi colaborarea cu artişti plastici şi experţi din domeniile conexe asigură producerea unor piese unicat, de cea mai naltă calitate, n atelierele noastre.

25: Garnituri din cauciuc pentru aplicatii extreme prin Romflex Prod

Articolele tehnice din cauciuc sunt supuse deseori unor presiuni, substante chimice si temperaturi extraordinare - pentru a va asigura functionalitatea aparatelor, alegeti produsele Romflex Prod!

26: IZOROOF TRADING, magazin online de hidroizolatii, izolatii termice, ignifugare, izolatie acoperis, tigle metalice, tigla ceramica, solzi metalici, jgheab-uri, scurgeri terase, materiale de constructie

Suntem avantajul tau in constructii! Pentru ca noi, Izoroof Trading, suntem aici pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri de materiale pentru tine.

27: Protejarea spatiilor comerciale prin grilaje metalice de calitate cu design placut

Prezentarea grilajelor metalice, avantaje si utilizare comerciala cat si informatii despre posibila achizitie de la un producator autohton

28: Stoleria are o noua infatisare online

Producatorul si distribuitorul oradean de mobilier Stoleria si-a schimbat imaginea online. www.stoleria.ro reprezinta cartea de vizita a companiei si contine informatii legate de povestea si valorile ei, precum si detalii privind produsele si serviciile oferite. Site-ul a fost gandit si structurat pentru a permite o navigare rapida, dar si pentru a atrage userii prin crearea unei povesti a companiei, insotita de imagini reprezentative la care s-au adaugat efecte de grafica.

29: Usi pe comanda sau standard?

In general aceasta intrebare tine de ceea ce ne dorim in amenajarea casei noastre. Desi in domeniul constructiilor din ziua de azi ar trebui mentinute anumite standarde in ceea ce priveste dimensiunile golurilor de usi, nu intotdeauna se intampla acest lucru. In plus nici producatorii de usi nu folosesc un standard universal, ci unul personal.

30: Curs AUDITOR DE MEDIU, specializarea: Schimbari climatice - Emisii de gaze cu efect de sera

In perspectiva pregatirii pentru cea de-a treia perioada a schemei de comercializare a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera a Uniunii Europene care incepe la data de 1 ianuarie 2013, fiecare operator inclus in schema de comercializare trebuie sa-si evalueze activitatea economica prin prisma performantelor de mediu, respectiv a emisiilor de gaze cu efect de sera (EGES).


Pagina 3 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro