Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


11: Siguranta alimentara – intre profit si grija fata de consumator

Siguranta alimentului este un concept conform caruia produsul alimentar nu va dauna consumatorului daca este preparat si/sau consumat potrivit utilizarii prevazute.

12: Curs autorizat ANC Inspector resurse umane, 18, 19 si 20 octombrie

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro), furnizor autorizat ANC pentru programe de specializare si perfectionare pentru adulti, are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv INSPECTOR RESURSE UMANE � cod COR 333304 organizat la Bucuresti, in luna octombrie 2013.

13: hidroizolatii terase de bloc

hidroizolatii de calitate atat la terase de bloc cat si hale industriale. Garantam cele mai mici preturi de pe piata cu plata in rate !!!

14: TRANSPORT MARFA

Transport marfa intern si transport marfa international

15: service utilaje si automatizari industriale

Service Utilaje si Echipamendte Industriale, reparatii si intretinere utilaje in domeniu elecrtric si electronic, mentenanta periodica.

16: Bursa de Contabilitate-despre si pentru Contabili

Bursa de contabilitate-un site creat de contabili pentru contabili!

17: Pereti cortina - solutii si servicii complete - Bucuresti - Romania

Domeniul fatadelor din sticla, cel al peretilor cortina a luat amploare si in romania dar trebuie remaracat faptul ca diversitatea profilelor din aluminiu utilizate la confectia de pereti cortinaeste foarte vasta si uneori din lipsa experientei ori a informarii proaste atat a beneficiarului cat si a arhitectului pot aparea probleme atat simple cat si complexe.

18: Logicom partener unic de distribuție pentru soluția VSPEX cu Cisco, EMC, VMware și Bitdefender

Logicom IT oferă n exclusivitate n Romnia infrastructura convergentă VSPEX de la Cisco, EMC, Vmware și Bitdefender.

19: Productia de ambalaje

Ambalajul este considerat "un mijloc (sau ansamblu de mijloace) destinat să cuprindă sau să nvelească un produs sau un ansamblu de produse, pentru a le asigura protecţia temporară din punct de vedere fizic, chimic, mecanic, biologic n scopul menţinerii calităţii şi integrităţii acestora n starea de livrare, n decursul manipulării, transportului, depozitării şi desfacerii pnă la consumator sau pnă la expirarea termenului de valabilitate".

20: Reciclarea ambalajelor

Reciclarea este un concept al secolului xx şi a apărut ca una din posibilitătile de a limita risipa şi de a utiliza mai eficient resursele.Ambalajele nu ar exista fără produsele pe care le conţin şi multe produse nu ar exista fără ambalajul care furnizează o modalitate de livrare.


Pagina 2 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro