Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


161: IMM-urile pot fi cofinantate prin fonduri europene si imprumuturi bancare

Proprietarii de IMM-uri care obtin fonduri europene, pot apela si la banci

162: Fonduri Europene si Credite Bancare

CED Invest ofera consultanta pentru accesarea fondurilor europene - cea mai irezistibila si performanta forma de finantare pentru investitorul roman. In cazul in care ati dori ca investitia dumneavoastra sa fiei sustinuta cu un fond nerambursabil, nu ezitati sa ne contactati.

163: Usi Metalice de Interior si Exterior, Baron si BestImperial

Nu este doar o simpla deschizatura de forma regulata in peretele unei cladiri, care sa permita intrarea si iesirea… usa casei garanteaza ocupantilor siguranta, intimitate si confort satisfacator. Usile reprezinta de drept cartea de vizita a locuintei… insa materialul din care sunt realizate si elementele de securitate incorporate sunt cele care tin la distanta “vizitatorii fara carti de vizita”…

164: Twist&Drink - Interwest

Twist&Drink ("rasuceste si bea") este o bautura speciala pentru copii, produsa in Austria. Copiii intre 3 si 10 ani, grupul principal caruia i se adreseaza, pot deschide sticla simplu, fara a avea nevoie de ajutorul cuiva.

165: Materiale Electrice - Enkidu Electric

ENKIDU ELECTRIC este o forta tanara si energica in domeniul comercializarii de materiale electrice industriale si civile.

166: Case cu structura de lemn, case ecologice

CE ESTE O CASA CU STRUCTURA DE LEMN ?Casele cu structura de lemn (tip< timber farming>) presupune costuri scazute si un timp redus de executie intre 30-90 de zile in functie de complexitatea proiectului.

167: Echipamente profesionale de lucru si protectia muncii

SC NORDEX SRL, infiitata in anul 2003 si specializată in distribuţia de echipamente profesionale de lucru si protecţia muncii, dar şi a sculelor electrice BOSCH, Skil si Makita, in ideea unei acoperiri cat mai bune a solicitărilor venite din partea coaboratorilor, si-a imbogăţit gama de produse comercializate

168: TAXA PE VALOAREA ADĂUGATĂ

Taxa pe valoarea adăugată este o taxă care cuprinde toate fazele circuitului economic, respectiv producția, serviciile și distribuția până la vânzările către consumatorii finali, inclusiv.
Din punct de vedere al bugetului de stat taxa pe valoarea adăugată este un impozit indirect care se stabilește asupra operațiilor privind transferul proprietății bunurilor și asupra prestărilor de servicii. Este o taxă unică ce se percepe în mod fracționat corespunzător valorii adăugate la fiecare stadiu al circuitului economic.
Valoarea adăugată este echivalentă cu diferența dintre vânzările și cumpărările aferente aceluiași stadiu al circuitului economic.


Pagina 17 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro