Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


151: Contabilitatea salarilor

Pregătire cadrelor care lucrează sau vor lucra n domeniul contabilităţii reprezintă o acţiune de maximă importanţă şi actualitate, ce trebuie susţinută de toţi chemaţi prin natura profesiei, să o facă.

152: Informatii utile pentru potentialii beneficiari de fonduri structurale

Banii de la UE incep sa curga spre Romania. Peste 320 de milioane de euro, reprezentand plati in avans pentru cele cinci programe operationale aprobate la Bruxelles, se afla deja in conturile Ministerului Economiei si Finantelor. Este vorba despre un procent de 2% din sumele prevazute, pe anul 2007, pentru cele cinci Programe Operationale deja aprobate.

153: despre gpl auto

Folosirea pe scara larga a GPL,ca alternativa pentru combustibilii clasici,a fost stimulata de mai multe avantaje

154: Companiile de consultanta financiara pentru fonduri europene iau comisioane intre 2 si 10% din valoarea finantarii

Companiile care ofera consultanta financiara pentru accesarea fondurilor europene inregistreaza cifre de afaceri de aproximativ 1 milion de euro, in conditiile in care cererile pentru realizarea de proiecte prin fonduri nerambursabile sunt din ce in ce mai mari iar comisioanele percepute variaza intre 2 si 10% din valoarea investitiei.

155: Putem creste economia tarii, prin accesarea fondurilor europene

Cu totii stim ca pentru un trai mai bun si mai sanatos avem nevoie de o creşterea economică durabilă. Aceasta va asigura o creştere a calitatii vietii atat din punct de
vedere al mediului cat si al sanatatii publice.

156: Beneficiarii de Fonduri Structurale isi pot recupera TVA-ul de la stat

Autoritatile publice locale care acceseaza fonduri structurale isi pot recupera ulterior taxa pe valoarea adaugata pentru cheltuielile aferente, a declarat recent la seminarul „Fondurile structurale in Romania – Start 2007“, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.

157: Saltele,saltele cu arcuri bonell,saltele latex,saltele poliuretan

Comercializam o gama variata de saltele de la saltele ortopedice la saltele din latex la preturi de exceptie pe piata din Romania.

158: Circa 4% dintre IMM-urile din UE au candidat pentru finanţări din fonduri structurale

Aproape 4% dintre cele 20 de milioane de IMM-uri din Europa au candidat pentru a obtine finantare din fondurile europene, iar 1% au obtinut fonduri, potrivit unui raport de sinteza al UE, citat de presedintele Microsoft pentru Europa Centrala si de Est cu ocazia lansarii unui portal pentru IMM-uri.

159: Masiv Partener - Pardoseli Epoxidice, Pardoseli De piatra

Masiv Partener - Firma Puternica din Galati - Ofera servicii de calitate in domeniu constructiilor - Pardoseli Epoxidice, Pardoseli de piatra naturala, etc

160: Banii de la UE, greu de cheltuit

Anul 2008 va fi decisiv in privinta cheltuirii banilor europeni, iar Romania ar putea sta prost la acest capitol.


Pagina 16 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro