Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


141: IEAS 2008 - Palatul Parlamentului - 02-05 septembrie 2008

Firma DK EXPO este organizator al celei mai mari expozitii internationale de echipamente electrice si automatizari din Romania, “International Electric&Automation Show” (IEAS).

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de a patra editie, se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de produse si servicii ale domeniilor abordate si conexe, din Romania si din strainatate.

142: Utilaje Constructii Second Hand din Import Masini si Utilaje Second Hand pentru constructii drumuri civile agricultura transport. Oferta Excavatoare, Buldozere, Tractoare, Camioane, Trailere, Buldo-excavatore, Utilaje, Second Hand, Import.

Utilaje Constructii Second Hand din Import Masini si Utilaje Second Hand pentru constructii drumuri civile agricultura transport. Oferta Excavatoare, Buldozere, Tractoare, Camioane, Trailere, Buldo-excavatore, Utilaje, Second Hand, Import.

143: vANZARI / INCHIRIERI UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

S.C.Gama Utilaje S.R.L. isi propune sa vina in sprijinul celor care sunt angrenati in efortul de edificare a unor lucrari de constructii din cele mai diverse, de la infrastructura rutiera, constructii industriale, civile, mergand pana la aplicatii casnice din domeniul amenajarilor interioare, oferind posibilitatea utilizarii unora dintre cele mai eficiente utilaje pentru construcii.

144: Utilajele Second Hand din Import o solutie fiabila pentru companiile de constructii din Romania

Oferta de utilaje second hand pentru constructii poate fi o solutie fiabila pentru companiile de constructii din Romania. Cat de rentabil este achizitionarea unui utilaj noi, chiar si cu ajutorul fondurilor structurale si care este rentabilitatea unui utilaj second hand din import.

145: Institutul de cercetari si proiectare

NSTITUTUL DE CERCETARI SI PROIECTARI PENTRU MINEREURI - a fost infiintat in anul 2002, ca institut de cercetari si proiectari avand ca obiect principal de activitate: "Cercetarea stiintifica fundamentala si aplicata, proiectare pentru dezvoltare, investitii, reparatii capitale, activitati de consulting, marketing si asistenta tehnica, ct si activitate productiva, revizii, export - import si comert."

146: Cat plateste o firma pentru 1 milion de euro

Pentru IMM-urile din Romania accesarea de fonduri nerambursabile pare o solutie pentru a face fata concurentei europene. Unii chiar se bazeaza pe ea si asteapta cu nerabdare „banii moca”. Dar oare s-au intrebat cat ii costa sa acceseze aceste fonduri?

147: Ce este exact GPL ul si de unde provine el ?

Ce este exact GPL ul si de unde provine el ?
- GPLul este prescurtarea de la GAZ PETROLIER LCHEFIAT si este un amestec de propan si butan.

148: Piaa muncii in Romnia

Piaa muncii in Romnia. Legislaie, Trasaturi, Analiza Statistica.

149: piata externa

Patrunderea pe o piata externa

150: CONTABILITATE DE GESTIUNE ŞI

Obiectivele, funcţiile şi rolul contabilităţii de gestiune şi calcularea costurilor.


Pagina 15 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro