Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Intreprinderi-mici-si-mijlocii » Cum putem alege o oferta de team building de maxima eficienta

Cum putem alege o oferta de team building de maxima eficienta

Format PDF | Tipareste

Daca suntem parte a unor afaceri ce au nevoie de revigorare, la locul de munca, cu siguranta ne-am dat seama ca lucrurile nu se vor rezolva de la sine. Este foarte posibil ca unele sedinte sau traininguri sa nu fi ajutat prea mult. Gasirea unei solutii si identificarea modului corect de a o implementa pare a fi astfel extrem de dificila. Cel mai adesea insa, o oferta de team building , corect conturata, poate sa schimbe in doar cateva zile cursul in care va decurge chiar o perioada de un an.

Care sunt insa criteriile pentru care alegem un astfel de program? Bineinteles, vom privi cel mai des la continutul acestuia, la reputatia firmei ce presteaza aceste servicii, la clientii pe care i-a mai ajutat; nu in ultimul rand, trebuie analizat si motivul pentru care grupul nostru are nevoie de un astfel de timp de pregatire. Vom observa ca un mediu pozitiv, in care colaborarea este pusa pe primul loc va fi mult mai benefic decat unul in care predomina competitivitatea. La ce nivel sunteti acum? Aceasta este prima intrebare adresata colectivului ce cauta un astfel de curs de team building.

Aveti mici probleme de comunicare, trebuie sa ii integrati pe noii veniti, va bucurati de o stare generala buna? Sau exista chestiuni mai adanci, care necesita o abordare atenta si totusi directa. Insa nu totul depinde de conducerea colectivului, de lideri sau de coordonatori. Pentru ca un astfel de team building outdoor (sau indoor) sa aiba rezultate maxime, este necesar ca fiecare participant sa recunoasca importanta sa in compania sau organizatia din care face parte. Programul in sine, prin activitatile sale pe durata a cateva zile va accentua faptul ca fiecare trebuie sa depuna un anumit efort pentru a se implica in mod activ, cagrupul sa fie activ. Cum veti verifica acest lucru? In primul rand, in mod treptat, in timpul activitatilor si intre acestea. Apoi, la urma, participantii vor trebui sa constientizeze importanta pe care o au, in rolul ce il joaca. Aceasta constientizare va aduce chiar si ulterior, in munca efectiva, schimbarile si transformarile dorite.

De aceea, munca in echipa e extrem de importanta - analiza activitatilor individuale si de echipa ce vor fi parte din programul de team building este un factor decisiv in a alege o oferta sau o alta. Locatia este de asemenea importanta, cat si costurile si personalul care va va asista de-a lungul acestui proces. Click aici pentru a vedea moda litatea de lucru, activitatiile, structura si conturarea unui astfel de program de team building, prin Vertical Adventure.
Despre autor

Stefan George


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 588
Numar de cuvinte: 432Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro